Toate interviurile FrontNews.ro din Sport

Astazi a invata vechea arta a samurailor pare desuet. Cine se mai bate cu sabii in secolul 21? Bine, exceptand exemplarele rare din fauna urbana a traficului dambovitean, sau membrii de vaza a vreunui clan, care nu are nici in clin, nici in maneca cu Zhao sau Ji, ci mai mult cu IGP-ul si DNA-ul. Sa fim seriosi, tehnicile prin care poti sa-ti inlaturi adversarul au evoluat incredibil in ultimul timp, nu mai este nevoie de sabie...Dar ce faci atunci cand adversarul esti tu insuti?
La 37 de ani, Luminita Hutupan-Dinu, ingerul pazitor din poarta Oltchimului si a nationalei de handba,l a povestit intr-un interviu acordat Feminis.ro despre sacrificii si puterea de a te retrage in plina glorie.
Personalitate marcanta a sportului mondial, multipla medaliata olimpica, declarata de federatia internationala de specialitate cea mai buna canotoare a secolului 20,  Elisabeta Lipa a vorbit intr-un interviu acordat Feminis.ro despre cateva dintre experientele care i-au marcat cariera de exceptie. Cariera hranita cu sudoare, cu zeci de ore de munca pe zi, cu lacrimi de copil care a ajuns aproape sa urasca succesul care i-a rapit mama atunci cand avea poate cea mai mare nevoie de ea. 
FEMEI PE TERITORIUL BARBATILOR
Nu conduc masini scumpe, nu tin prima pagina a ziarelor, nu sunt recunoscute pe strada si nici nu au fost implicate in scandaluri. Ba mai mult, sunt foarte putini cei care sa fi auzit vreodata de ele. Componentele echipei nationale de fotbal a Romaniei, fetele antrenate de Elena Delicoiu, au avut curajul sa arate ca locul femeii in fotbal nu este doar la bratul mult mai titratilor colegi de breasla "fotbalistii", ci chiar acolo, in iarba.
Sportul poate schimba destine. O  "fata firava", "slabanoaga" si "bolnavicioasa" ajunge prima campiona olimpica din istoria judoului romanesc. Alina Dumitru povesteste intr-un interviu acordat FrontNews despre cum a ajuns sa practice sportul care i-a adus consacrarea, despre provocarile si soarta sportului, dar si despre modele demne de urmat si planuri de viitor.
De la fotbalul jucat de idolii copilariei, la selectiile nationale de dinainte de '89 si strainii din Liga I, schimbarile de antrenori si o echipa nationala "neconvingatoare", fostul international Gabi Balint vorbeste intr-un interviu acordat FrontNews despre nou si vechi in fotbalului romanesc.
Fostul fotbalist al nationalei Dorinel Munteanu a revenit la sfarsitul verii ca antrenor in Romania, la Universitatea Cluj, din liga a doua. A luat-o de la capat dupa alte cateva experiente la conducerea unor formatii din Liga I. Pentru multi, Munteanu e imaginea fotbalistului tenace din nationala lui Hagi, care alearga intr-un meci cat zece. Azi, isi joaca din nou “brand”-ul la ruleta dificilei meserii de antrenor. La 40 de ani, mai intra si in teren ca jucator, asa cum a facut-o in meciul din Cupa Romaniei cu CFR Cluj.
Ambasadorul Republicii Populare Chineze la Bucuresti, Liu Zengwen, explica intr-un interviu FrontNews realitatea Chinei inainte si in timpul Jocurilor Olimpice, deschiderea unui sistem socialist catre Occident intr-un moment in care comunitatea internationala ii acuza autoritatile de cenzura si opresiune. De la falsificarea focurilor de artificii la blocarea arterelor, de la reducerea poluarii la beneficii sociale, de la socialism la 40 de miliarde de dolari investitii pentru cel mai important eveniment sportiv din lume, China se prezinta lumii cu o fata noua, deschisa si zambitoare pentru secolul XXI.
Presedintele COSR, Octavian Morariu, a declarat intr-un interviu acordat FrontNews ca mizeaza pe nationala de handbal Romaniei si pe judoka Alina Dumitru atunci cand se gandeste la obtinerea unei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Beijing si spera ca lotul olimpic al Romaniei sa se intoarca acasa cu 10-15 medalii, la editia la care pentru prima data in istoria sportului romanesc prima pentru un titlul olimpic atinge suma record de 100.000 euro.
24 OCTOMBRIE 2008 - CENTRE BELL ARENA
Pugilistul roman Lucian Bute, singurul campion mondial al versiunii IBF, categoria supermijlocie, spera ca recordul de 10.000 de bilete vandute in numai 3 zile pentru gala gazduita de Centre Bell Arena din Montreal pe 24 octombrie sa-si faca auzit ecoul si in Romania si sa se gaseasca si pe piata media autohtona o televiziune care sa transmita "probabil cel mai dificil meci de pana acum, in boxul profesionist", cu Librado Andrade.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Vineri, 26 Aprilie
EURO = 0 lei | DOLAR = 0 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours