Toate interviurile FrontNews.ro din Externe

Giuseppe Smorto, redactorul sef al celei mai prestigioase publicatii online din Italia, La Repubblica , a declarat intr-un interviu acordat FrontNews ca italienii si mass-media din Italia nu demonizeaza imigrantii romani si nu "vaneaza" subiectele care au in prim-plan romanii si Romania pentru rating. Smorto afirma ca Mailat si violatorii din Guidonia au socat Italia prin violentele comise impotriva femeilor, subiect "deosebit de sensibil" pentru poporul italian, nu din pricina nationalitatii, iar ceea se intampla in Italia si in presa din Peninsula sunt acte izolate de reactie la evenimentele care au avut in prin plan delincventii si nu o campanie anti-romani.
Una din vocile cele mai respectate ale societatii civile din Rusia, Lilia Shevtsova, asociat senior la filiala din Moscova a Fundatiei Carnegie si profesor la universitati vest-europene si americane, a acordat Frontnews un interviu in exclusivitate in care vorbeste despre situatia libertatii de expresie in Rusia si despre legatura dintre clasa politica rusa si mass-media. Interviul a fost realizat la cateva zile dupa ce un alt jurnalist rus a fost asasinat la Moscova, ingrosand lista bogata a ziaristilor ucisi in Rusia dupa caderea Uniunii Sovietice.
Intr-un interviu acordat in exclusivitate Frontnews, Ferran Tarradellas Espuny, purtator de cuvant al Comisarului UE pentru Energie, considera ca atat Rusia, cat si Ucraina sunt responsabile pentru actuala criza a gazelor care afecteaza Europa. De asemenea, oficialul european avertizeaza Rusia ca imaginea sa de furnizor energetic al Europei a suferit un prejudiciu urias in urma acestei crize a gazelor.
Doctorul Fariz Alaqtta, unul din cei mai cunoscuti palestinieni din Romania si una din vocile respectate ale Ligii Islamice si Culturale din Romania, vorbeste intr-un interviu acordat Frontnews despre relatiile dintre palestinienii din Gaza si Israel. In plin razboi intre Israel si militantii Hamas din Gaza, doctorul Fariz Alaqtta, a carui familie se afla chiar in Fasia Gaza, atrage atentia ca poporul palestinian are nevoie de o viata demna pentru a putea exista o pace de durata in regiune.
Intre fosta Prima Doamna a SUA, Rosalynn Carter, si Romania exista o legatura si, oricat ar parea de ciudat, e vorba de sanatatea mintala. Fondatoare, impreuna cu sotul ei, Jimmy Carter, a unei organizatii neguvernamentale numite simplu Carter Center, aceasta femeie eleganta, blajina si firava este implicata, la 81 de ani, intr-o sumedenie de activitati in intreaga lume. (de Alexandru Bradut Ulmanu, Atlanta)
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Vineri, 26 Aprilie
EURO = 0 lei | DOLAR = 0 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours