Toate analizele FrontNews.ro

Dupa o crestere a soldului creditelor de consum in a doua parte a anului 2011, in 2012 imprumuturile acordate pentru satisfacerea nevoilor de consum a suferit o scadere puternica, de aproape 10 procente.
Odata ce am cumparat o locuinta prin intermediul unui credit Prima Casa, avem nevoie de cele mai multe ori de sume suplimentare pentru amenajarea acesteia.
De la inceputul anului, Euribor la 3 luni a crescut cu aproape 30 de procente, pe fondul asteptarilor pozitive cu privire la economia europeana.
In ultimul an economiile populatiei ai ale firmelor detinute in sectorul bancar au avansat cu 5.3 procente.
Inceputul de an a adus castiguri importante celor care au investit in fondurile monetare care investesc in actiuni, datorita aprecierii actiunilor de la BVB.
La finalul anului trecut cea mai mare banca din Romania a renuntat la creditele in valuta, singura varianta disponibila fiind cea a imprumutului in lei, modificare valabila si pentru creditele Prima Casa.
La inceput de an, bancile nu au operat modificari importante asupra dobanzilor platite la depozite, atat pentru economiile in lei dar si pentru cele in valuta.
Chiar daca dobanda la creditele in lei a crescut la sfarsitul anului trecut, in acest an am putea beneficia de dobanzi mai mici.
Cardul de credit sau debit poate fi folosit in prezent oriunde in lume, pentru a efectua plati sau pentru a retrage numerar, insa aceste facilitati nu sunt lipsite de costuri suplimentare.
Pentru ca se apropie perioada din an in care cheltuim cel mai mult, pentru cadouri, electrocasnice, vacante si altele, pentru cei care nu au toti banii si ar avea nevoie de un imprumut, va prezentam cele mai ieftine credite care sa acopere aceste cheltuieli mai mari de consum.
In ultimii ani telefoanele inteligente (smartphone) au devenit un instrument folosit nu doar pentru a purta o conversatie telefonica, ci si ca agenda, calendar, GPS, citirea ziarelor si revistelor preferate, consultarea contului de Facebook sau de mail si multe altele.
Programul Prima Casa atrage de cativa ani majoritatea finantarilor acordate de bancheri pentru cumpararea sau constructia unei locuinte, insa nu toti romanii pot sa accesaze un asemenea imprumut.
Dupa succesul de vanzari avut de mai multe magazine online in 2011 pentru acest an deja se prefigureaa ca mult mai multe magazine vor avea promotii speciale in ziua de 23 noiembrie 2012.
Cu totii stim ca un credit si mai ales unul negarantat ne costa foarte mult, insa cardul de credit cu optiunea de rate fara dobanda ne ajuta sa economisim.
Cei care doresc sa isi cumpere o casa sau sa construiasca una si doresc sa apeleze la un credit acordat prin intermediul programului Prima Casa, trebuie sa indeplineasca o serie de conditii.
Majoritatea romanilor prefera sa plaseze economiile in depozite la termen cu dobanda fixa, datorita sigurantei data de garantarea acestora pana la valoarea de 100.000 euro pe client si banca.
Posibilitatea de a obtine un credit in 24 de ore fara garantii imobiliare, plaseaza imprumutul de nevoi personale fara ipoteca in fruntea clasamentului celor mai solicitate credite de catre romani.
Dupa ce acest an a dus la disparitia aproape completa din oferta bancilor a creditelor de nevoi personale fara ipoteca, a venit randul ca si creditele ipotecare in valuta sa inceapa a disparea din ofertele bancilor.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Duminica, 24 Martie
EURO = 0 lei | DOLAR = 0 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours