Toate analizele FrontNews.ro din Arts & Lifestyle

Odata cu gradele din termometre scad si posibilitatile de petrecere a timpului liber in aer liber, mai ales ca Bucurestiul mai are mult pana sa le prinda din urma pe surorile sale capitalele europene la capitolul "Fun&entertainment". Patinoarele si partia de schi ce urmeaza sa fie inaugurata in parcul Tineretului sau cele cateva sali de sport acoperite din Capitala se pot transforma insa oricand in alternativa la salile de cinema, teatre sau cluburi, preferate de multi in lunile de iarna.
Cei care isi petrec ore bune in librarii pentru a citi cartea pe care nu si-o permit, cei care formeaza cozi de 30 de metri pentru a pune mana pe o portie de literatura gratuita sau cei care se inghesuie la targuri pentru a beneficia de reduceri, cu totii traiesc in aceeasi lume a ratingului OTV, a vulgaritatii si a nuditatii expuse pe primele pagini ale ziarelor. Numai ca prin comportamentul lor ofera un contraargument manelizarii Romaniei si teoriei potrivit careia romanii nu mai citesc.
Bucuresti a devenit un magnet pentru afaceri, dar nu si pentru turism. Statisticile arata ca in Capitala vin aproape un milion de "turisti" anual, insa, de fapt, majoritatea sunt in vizite de business. Astfel, media de oameni de afaceri care vin in Bucuresti e de 2000 pe zi, iar de turisti de 500. Cum de stam asa de prost si ce se poate face?
Criza barbatului la 30 de ani, dramele copiilor capsunarilor lasati singuri acasa si o nunta la tara in ziua mortii lui Stalin. Cu aceste povesti intra regizorii romani in cinematografe, de la jumatatea lui septembrie. Radu Muntean, Stere Gulea si, in premiera la timona, Horatiu Malaiele sunt trei dintre cei ale caror lung-metraje ajung in salile de cinema. Sa fie o noua relansare a filmului romanesc, care depaseste era "misterelor Revolutiei si ororilor comunismului"?
Apetitul romanilor pentru vizitarea muzeelor este mai de mare decat cel pentru film, daca am judeca dupa datele Institului de Statistica (INS), conform carora, anul trecut, 12,2 milioane de vizitatori le-au trecut pragul in toata tara, cu 20% mai multi decat in 2006, in timp ce salile de cinematograf au atras aproape 3 milioane de spectatori, iar teatrele numai 1,1 milioane.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Sambata, 21 Iulie
EURO = 4.6562 lei | DOLAR = 3.9954 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours