Trenurile care fac legătura între gară și aeroport, vor opri și în stația Parc Mogoșoaia

După ce Bolt a redus tarifele în București, avem o nouă veste bună pentru locuitorii orașului. Bucureștenii și turiștii deopotrivă se vor putea bucura de o nouă oprire pe ruta Gara de Nord – Aeroport.

Trenurile CFR care circulă pe această rută facilitează transferul spre aeroport, ceea ce înseamnă că oricine face naveta spre aeroport, ori pleacă în scop recreativ, va putea folosi această rută pentru a economisi timp și bani. Însă probabil cel mai mare avantaj al acestei rute este faptul că reprezintă o alternativă verde de transport.

Trenurile care fac legătura între gară și aeroport, vor opri și în stația Parc Mogoșoaia

O nouă stație pentru ruta Gara de Nord – Aeroport

Trenurile CFR Călători care fac legătura între Gara de Nord și Aeroportul Henri Coandă circulă la interval de ore egale, garantând astfel mobilitate și un program bine pus la punct. Acestea circulă între orele 6 dimineața și 23, iar din data de 15 iulie vor opri și în stația Parc Mogoșoaia.

Prețul pentru o călătorie București Nord – Parc Mogoșoaia este de 4 lei, iar durata de parcurgere a distanșei cu trenul este de 11 minute.

De unde se pot achiziționa bilete?

Pentru cei care își doresc să achiziționeze bilete de tren, acestea se găsesc pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la casele de bilete din gară, de la agenții de voiaj CFR Călători, de la automatele de vânzare bilete care aparțin de CFR Călători, precum și în aplicația mobilă CFR Călători mersul trenurilor și bilete online.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu