Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Saloanele primei maternitati private din vestul tarii vor avea denumiri din Coran

Un medic irakian a investit 4 milioane de euro pentru constructia la Arad a primei maternitati private din vestul tarii, iar saloanele nu vor fi numerotate, ci vor purta numele unor personaje feminine din Coran.

Maternitatea va functiona in cadrul Centrului medical Laser System si va avea 11 saloane cu un singur pat. Conform celor precizate de Sherzad Asad Fatah, propietarul Centrului medical Laser System din Arad, pretul perceput pentru o nastere este de 1.500 euro, iar inaugurarea maternitatii este programata pentru sfarsitul acestei luni.

"Viitoarea mamica nu trebuie sa aduca la internare nimic. Vine doar cu poseta, pentru ca va primi totul de la noi, incepand de la papuci, continuand cu pijamale si terminand cu mancarea, care este asigurata de un restaurant din oras. Salonul este dotat cu pat cu telecomanda, televizor LCD, linie telefonica interna si internationala, internet, baie cu cabina de dus cu vibromasaj", a precizat Sherzad Asad Fatah, citat de Newsin.

Aparatura din dotarea maternitatii, printre care si primul eco Doppler 4D din Arad, au fost achizitionate din Germania. "Daca foarte multe femei din Arad si din Timisoara pot sa mearga in Ungaria, la Szeged, unde oricum platesc nasterea, de ce nu ar putea sa vina la noi. Pretul unei nasteri este de 1.500 euro, indiferent cate zile sta femeia internata la noi in unitate. Pretul nu consider ca este mare in raport cu calitatea actului medical si conditiilor din maternitate, pe care le oferim viitoarelor mamici. Patru femei din Timisoara si-au programat deja nasterile in noua maternitate", a mai spus medicul irakian.

Cele 11 saloane din cadrul maternitatii poarta numele unor personaje feminine din Coran, precum Sabria, Alexia, Sara, Raisa. "Am considerat ca este mai bine sa denumim asa saloanele decat sa le numerotam. Este ceva inedit, iar cei care au vazut au apreciat acest fel de a denumi saloanele", a sustinut propietarul Centrului medical Laser System.

La maternitatea Centrului medical Laser System au fost angajati 20 de medici din Arad si Timisoara, ginecologi, chirurgi, neonatologi, obstreticieni, anestezisti. "Pentru a nu creea disconfort mamei si copilului, dar si pentru prevenirea aparitiei unor boli, am decis ca in salon sa poata intra doar tatal nou-nascutului. Rudele vor putea sa vada copilul doar din spatele unui paravan de sticla. Astfel, vom evita transmiterea unor microbi din afara spre copil", a mai precizat Sherzad Asad Fatah.
Publicat Miercuri, 4 Februarie 2009 - 14:18
Cuvinte cheie: maternitate, maternitate privata, coran | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours