Alte interviuri
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Invata de la Carmen: N-ai job? Fa-ti campanie publicitara!

Cunoastem foarte bine procedeul standard atunci cand cautam un job. Expediam CV-uri si scrisori de intentie (asta mai rar, n.r) catre tot felul de companii si asteptam sa fim invitate la un interviu in care incercam sa convingem ca suntem cele mai pentru pentru jobul pentru care tocmai am aplicat. Carmen-Rodica Dinca a ales o alta cale - o campanie inedita de job hunting!

Carmen-Rodica Dinca este un specialist in marketing care a demarat in data de 17 septembrie o campanie de job hunting. Spune ca nu este prima persoana din Romania care a avut o astfel de initiativa, pentru ca ideea i-a venit tot de la un exemplu autohton.

Prin 1992 sau 1993, la Km 0 din Piata Universitatii, un tanar isi cauta un loc de munca scriidu-si pe un carton experienta, aptitudinile si ceea ce il recomanda pentru un viitor job. Atunci si-a zis: "Cand o sa fiu intr-o situatie similara aceasta este metoda la care o sa recurg!"

Prin 2001 la un post de televiziune era prezentat un alt exemplu in care un barbat isi cauta job prin mash-uri imense amplasate pe cateva cladiri. Desi " job hunting-ul"  si  folosirea "branding-ului personal" in cautarea unui job nu sunt patentate de ea, Carmen- Rodica Dinca are cu siguranta cea mai moderna campanie de acest gen.

Carmen isi cauta un job in domeniul marketingului si pentru a-si face auzita cererea a amplasat in Piata Unirii din Bucuresti panouri stradale si  TV screen-uri care prezinta cererea de angajare. Initiativa ei a lasat pe multi cu gura cascata. Pentru a afla mai multe despre aceasta campanie si despre solutiile de "supravietuire" in timp de criza Carmen-Rodica Dinca ne raspunde la cateva intrebari intr-un interviul acordat Feminis.ro.

Citeste interviul pe Feminis.ro.Publicat Vineri, 25 Septembrie 2009 - 15:35
Cuvinte cheie: Carmen-Rodica Dinca, job hunting, campanie, marketing | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours