Alte analize
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Cele mai bune dobanzi la credite de nevoi personale

Creditul de nevoi personale fara garantii ramane in continuare cel mai accesat produs bancar de creditare, in pofida scaderii apetitului pentru credite a romanilor.

Restrictiile impuse de catre Banca Nationala, si care au fost implementate de catre banci la inceputul anului trecut au facut insa ca soldul acestor credite sa inregistreze o scadere constanta, de la luna la luna. Bancherii nu au mai reusit sa acopere rambursarile efectuate de catre clienti prin acordarea de credite noi pentru consum.

Si sumele la care se califica acum un client sunt mult mai mici fata de cele acordate cand perioada maxima de creditare ajungea la 10 ani. Acum, clientii pot sa se imprumute doar pe o perioada maxima de 5 ani, si mai ales in moneda nationala, creditele in euro aproape ca au disparut din oferta bancilor.

In ultimul an au inceput sa apara insa oferte de credite pentru nevoi personale fara garantii cu dobanda fixa pe intreaga perioada a imprumutului, respectiv 5 ani. Aceste credite ofera clientilor stabilitatea ratei lunare, aceasta nu se mai modifica pe toata durata creditului, spre deosebire de creditele cu dobanda variabila, la care rata se misca in sus sau in jos in functie de evolutia Robor.

Scadere usoara a dobanzilor

Scaderea din ultimele doua luni a indicilor Robor a permis o ieftinire usoara a creditelor de consum fara garantii in lei, cu pana la 1 procent. Aceasta scadere ar putea continua avand in vedere ca indicele Robor continua sa coboare sub 5 procente, de la peste 6 procente la inceputul anului.

In plus si bancile au revenit cu oferte noi la inceputul primaverii, pentru cei care au nevoie de bani in aceasta perioada.

Integral in moneycenter.ro

Publicat Miercuri, 10 Aprilie 2013 - 08:05
Cuvinte cheie: credite nevoi personale, dobanzi credite | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours