Alte analize
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Ce costuri ascunse au cardurile de credit

Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.

Pe langa posibilitatea de a avea acces oricand la o suma de bani, cardul de credit ofera acum posesorilor si numeroase avantaje, cum ar fi: plata in rate fara dobanda sau reduceri la comerciantii parteneri.

Cardul de credit a devenit foarte popular printre romani, in piata exista aproximativ 2.2 milioane de carduri de credit, iar unii clientii nu sau multumit cu un singur card de credit si detin in portofel mai multe carduri de credit, de la diferite banci.

Cardul de credit are dobanzi mari

Platile efectuate la comercianti cu un card de credit beneficiaza de o perioada de gratie la plata dobanzii, daca suma este rambursata integral in termenul stabilit de banca. In aceasta perioada nu se plateste dobanda la suma utilizata. Cateva banci ofera aceasta facilitate si la retragerile de numerar.

Daca sumele cheltuite nu sunt rambursate la termen, atunci costurile sunt foarte ridicate, si ajung pana la dobanzi anuale de peste 30%, dublu fata de valoarea unui credit de nevoi personale.

Atentie, la cardurile de credit care nu ofera perioada de gratie la retragerile de numerar, dobanda trebuie platita incepand cu prima zi.

Aceeasi atentie trebuie acordata si pentru achizitiile efectuate cu plata in rate fara dobanda, daca ratele nu sunt achitate la timp, veti plati dobanda aferenta cardului de credit pe toata perioada.

Integral Ce costuri ascunse au cardurile de credit

Publicat Marti, 28 Mai 2013 - 16:35
Cuvinte cheie: carduri de credit | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours