Alte analize
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Cand trebuie sa ne refinantam creditele?

Principalul avantaj al refinantarii il reprezinta posibilitatea obtinerii unor costuri mai bune, care sa duca in final la plata unei rate lunare mai mici.

Reducerea dobanzilor la credite din ultimii ani face ca pentru multi clienti sa devina avantajoasa aceasta solutie, mai ales daca dobanda la creditele vechi nu a scazut.

Refinantarea creditului sau a creditelor aflate in derulare este recomandata atunci cand dobanzile din piata au scazut, in comparatie cu dobanda platita. Putem alege varianta refinantarii si atunci cand avem foarte multe credite si carduri de credit la mai multe banci si dorim sa platim doar o singura rata lunara, la o singura banca.

Prin alegerea acestei solutii se poate obtine o dobanda mai mica, mai ales daca la respectiva banca viram si veniturile lunare.

Tot mai multe banci au ales sa ofere dobanzi mai mici la credite, clientilor care aleg sa isi vireze salariile, pensiile sau veniturile prin banca

Rate lunare mai mici prin refinantare

Mai putem apela la refinantare, si atunci cand am contractat unul sau mai multe credite de nevoi personale fara garantii, care au dobanzi ridicate.

Refinantarea acestor credite prin intermediul unui credit de refinantare ipotecar, pentru care trebuie sa prezentati bancii o garantie imobiliara, va poate aduce economii importante, rata dobanzii ajunge la jumatate fata de cea platita anterior. Aceleasi economii pot fi realizate si in cazul in care refinantam cardurile de credit, care au dobanzi de peste 20 de procente.

In prezent, dobanda anuala efectiva la creditele de refinantare cu ipoteca, pleaca de la aproximativ 6 procente, la euro, si de la 8 procente la lei.

Refinantare pentru suma suplimentara

Daca avem nevoie de o suma suplimentara de bani, refinantarea poate reprezenta o solutie. Acest varianta este accesibila doar clientilor care dispun de venituri si garantii suficiente pentru noul credit.

Integral Cand trebuie sa ne refinantam creditele?

Publicat Marti, 30 Aprilie 2013 - 08:45
Cuvinte cheie: refinantare, credite, dobanzi | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours