Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Metrorex si RATB s-ar putea uni sub sigla Autoritatea de Transport Metropolitan

Autoritatii de Transport Metropolitan va primi finantare de la bugetul de stat, de la bugetele locale sau surse proprii.
Autoritatii de Transport Metropolitan va primi finantare de la bugetul de stat, de la bugetele locale sau surse proprii.

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat ca a initiat un proiect de lege pentru infiintarea Autoritatii de Transport Metropolitan Bucuresti (ATMB), care va fi subordonata Guvernului si ar putea avea in subordine actualii Metrorex si RATB.

Rolul Autoritatii ar consta in planificarea, coordonarea, administrarea si intretinerea infrastructurii de transport public, managementul traficului si integrarea tarifara a transportului. AMTB s-ar putea infiinta ca o institutie publica cu patrimoniu propriu, iar aria geografica a Autoritatii va include municipiul Bucuresti, judetul Ilfov si localitatile limitrofe care apartin altor judete, relateaza Newsin.

Autoritatea de Transport Metropolitan va primi finantare de la bugetul de stat, de la bugetele locale si din alte surse precum venituri proprii sau provenite din credite.
Publicat Vineri, 14 Martie 2008 - 11:36
Cuvinte cheie: Metrorex, RATB, metropola, Orban | Afisari: 65,535
Comentarii (1)
GRAFFITI, Bucuresti (Vineri, 23 Mai 2008 - 01:30)
Autoritatea de Transport Metropolitan Bucuresti trebuie subordonata primarului general ales de oameni nu guvernului...bine eu vorbesc de state civilizate acuma nu de orasul nostru saracit de turbatii care ne conduc...

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours