Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Camere de supraveghere a traficului au fost montate pe doua drumuri nationale, in Arad

Un sistem de supraveghere video a traficului a fost implementat pe DN 7 si DN 79 in judetul Arad, unde au fost inregistrate foarte multe accidente rutiere, iar sistemul le va permite politistilor sa identifice si autoturismele furate.

Pana acum au fost montate camere de luat vederi pe DN 7, in localitatea Savarsin si in comuna Simand, pe DN 79, iar numarul camerelor video urmeaza sa creasca in perioada urmatoare. De asemenea, mai sunt operative doua aparate de radar mobile considerate periculoase pentru participantii la trafic.

Reprezenantii firmei care a implementat sistemul in judetul Arad au spus ca tehnologia permite scanarea multipla a soselei si face o amprena unica pentru fiecare autovehicul, potrivit Newsin .

"Pe parcurs, odata cu dezvoltarea sistemului, politistii vor observa pe monitoarele montate la dispeceratul de monitorizare a traficului si daca soferii si-au achitat rovigneta, daca au RCA si daca au la zi Inspectia Tehnica Periodica", a precizat comisarul Adrian Lile, seful Serviciului Politiei Rutiere Arad. De asemenea, cu ajutorul acestui sistem, politistii vor putea identifica autoturismele furate, a adaugat Lile.

Publicat Joi, 15 Ianuarie 2009 - 14:58
Cuvinte cheie: Drum National, politie, trafic, sistem de supraveghere, camera video | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours