Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Cum putem afla cel mai bun restaurant sau hotel?

Odata cu aparitia internetului putem accesa tot mai multe informatii, iar alegerea unei locatii unde sa ne petrecem timpul nu se mai face la intamplare, sau din auzite.

Acum avem posibilitatea de a verifica care sunt cele mai bune restaurante, hoteluri, etc., dar si sa vedem din relatarile altora de ce ar trebui sa mergem acolo. In plus, putem sa verificam cu usurinta care sunt serviciile de care avem nevoi la un moment dat, intr-o anumita zona.

Aceste informatii sunt oferite de site-uri specializate cum este apari.ro, care aduna opiniile clientilor si acorda note. In acest fel, firmele pot verifica cu usurinta nivelul de satisfactie al clientilor, si pot vedea in timp real daca acestia sunt multumiti sau nu, dar si trendul opiniilor acestora, daca este in crestere sau in scadere.

Schimbarile pot fi detectate mult mai repede, iar opiniile clientilor din anumite perioade pot ajuta la modelarea unor schimbari care sa fie pe placul acestora, iar afacerea sa se dezvolte.

In prezent, majoritatea celor care aleg un hotel , restaurant pentru o iesire in oras, sau alt serviciu, se informeaza mai intai de pe internet cu privire la calitatea serviciilor furnizate, preturile practicate, pe baza opiniilor celor care au venit in contact cu ele.

Tot in cadrul acestor site-uri putem afla rapid care sunt cele mai noi evenimente sau oferte, grupate pe orase si locatii. Este mult mai facil astfel sa nu pierdem cele mai importante evenimente din orasul in care locuim sau pe care dorim sa il vizitam, dar si sa vedem care sunt cele mai importante atractii.

Publicat Duminica, 20 Ianuarie 2013 - 11:43
Cuvinte cheie: apari, evenimente, hoteluri, restaurante, opinii | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours