Vizita fulger a presedintelui Tadic la Bucuresti

Presedintele reales al Republicii Serbia, Boris Tadic, va face astazi o vizita-fulger, de lucru, in Romania, la invitatia omologului sau, Traian Basescu, consemneaza Cotidianul. La numai patru zile de la declararea unilaterala a independentei provinciei sirbesti Kosovo - pe care Romania a declarat-o ca fiind ilegala -, presedintele reales al Republicii Serbia este asteptat, astazi, la Bucuresti.

Disputa intre pesimisti si optimisti continua si la nivelul pietei imobiliare romanesti. In timp ce primii afirma ca e practic imposibil ca real estate-ul autohton sa scape neafectat de criza internationala de pe piata de capital, astfel incat o prabusire este doar o chestiune de timp, cei din urma mizeaza in continuare pe potentialul de crestere dat de cererea semnificativ mai mare in comparatie cu oferta, consemneaza Curierul National.

Guvernul nu tine cont de avertizarile Comisiei Europene si vrea sa mentina actuala forma a taxei auto pentru masinile Euro 3, Euro 2, Euro 1 si non-euro. Modificarea taxei de poluare auto in functie de emisiile de CO2 se va aplica doar in cazul masinilor Euro 4, pentru care este specificat volumul de emisii de acest gen, titreaza Evenimentul Zilei

Ca sa-si recupereze in sase luni o casa sau un teren nationalizat, proprietarii trebuie sa plateasca minimum 25 la suta din valoarea de piata a bunului revendicat, relateaza Gandul. Aceasta este taxa minima perceputa de recuperatorii de imobile nationalizate si incasata legal drept "consultanta juridica".

Un ordin al Ministrului Muncii schimba total socotelile companiilor romanesti, deoarece extindea contributiile pentru asigurari sociale (CAS) la mai multe categorii de contribuabili si ataca primele de Pasti, cheltuielile pentru masina de serviciu si factura telefonului folosit de salariat, daca acesta le foloseste in interes personal, anunta Romania libera.

Odata cu apropierea Consiliului National, taberele din PSD vor sa-si asigure victoria prin miscari de culise, titreaza Adevarul. Peste doua zile, pesedistii vor decide daca sunt de acord sau nu cu revenirea lui Adrian Nastase intr-o functie de conducere in PSD.

Ziarul "Gardianul" a intrat in posesia unor documente care certifica informatiile aparute pe piata in ultima perioada despre legaturile lui Silvian Ionescu cu Mihai Darie, un fost securist scapat dubios de verdictul de "politie politica".

Agentii lui Daniel Morar au filat si ascultat din incompetenta, timp de o luna, un alt cetatean decat cel vizat, informeaza Ziua. Anchetatorii au mers pana si pe urma cortegiului funerar din care facea parte "tinta" Cazul a fost supervizat de insusi Lucian Papici, seful Sectiei I a DNA.

Richard Anderson, actualul director general al celui mai mare operator de cablu de pe piata locala, urmeaza sa fie inlocuit cu un alt expat, titreaza Ziarul Financiar. Americanul Richard Anderson, 58 de ani, va fi inlocuit din functia de director general (CEO) al UPC Romania - cel mai mare operator de cablu TV de pe piata locala, au declarat pentru ZF surse de pe piata locala telecom.

Valceanul Gheorghe Ion l-a dat in judecata pe seful statului, Traian Basescu, pentru ca nu i-a raspuns in termenul legal de 30 de zile la o solicitare in care ii cerea sa o decoreze pe Nadia Comaneci, anunta Libertatea.
Publicat Joi, 21 Februarie 2008 - 10:24
Cuvinte cheie: Tadici, imobiliare, taxa auto, nationalizare, Pacuraru, Nastase, SRI, Nadia Comaneci, politie politica, UPC | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Joi, 19 Iulie
EURO = 4.6541 lei | DOLAR = 4.0032 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours