Videanu joaca "de-a v-ati ascunselea" cu reprezentantii presei

In timp ce Bucurestiul era sufocat de nameti, primarul general Adriean Videanu era plecat in strainatate, in concediu, relateaza Cotidianul. Dincolo de faptul ca Bucurestiul traversa o criza de proportii pe care primarul nu a infruntat-o, acesta a mai si mintit. Prin citeva interventii telefonice la televiziuni, Videanu a creat impresia ca se afla in tara si incearca sa controleze situatia.

Petrolul a fost tranzactionat miercuri pentru prima data la pretul de 100 de dolari pe baril la bursa de marfuri din New York (NYMEX), informeaza BBC News, preluat de Evenimentul Zilei. Cauzele care au dus la acest nivel-record sunt violentele din Nigeria, Algeria si Pakistan, zone cu zacaminte importante de petrol, deprecierea dolarului, precum si vremea foarte rece.

Dupa 10 luni de la demisia pe care si-a dat-o in cazul fugii lui Omar Hayssam, pe 10 mai 2007, Virgil Ardelean a fost inlocuit de la comanda UM 0962 (Serviciul de informatii al MIRA) de catre premierul Calin Popescu Tariceanu. Premierul liberal a optat pentru Petre Albu, unul dintre fostii sefi ai Brigazii de Combatere a Crimei Organizate din IGP, consemneaza Romania libera.

Deputatul PDL Cristian Boureanu a cumparat, potrivit declaratiei de avere, pe parcursul anului 2007, 15 terenuri intravilane, situate in Sectorul 1 si Sectorul 3 din Bucuresti, si doua terenuri extravilane, situate in judetul Ilfov, in localitatile Gradistea si Cernica, relateaza Gandul.

Urmeaza un inceput de an agitat pentru leu, prognozele analistilor mergand pana la o paritate de 3,65-3,70 lei pentru un euro, informeaza Ziarul Financiar. Calmarea situatiei este asteptata in a doua parte a lui 2008. BCR dupa primul an de restructurare si UniCredit Tiriac gata sa prinda viteza de croaziera ar putea mari presiunea pe piata creditului de retail, care va creste puternic si in 2008.

Nimic nou in Romania: zapada cazuta in ultimele 36 de ore a luat prin surprindere (pentru a cata oara) autoritatile locale, titreaza Jurnalul National. Precipitatiile au scazut ieri in intensitate, dar au lasat in urma aceeasi reactie intarziata a factorilor de decizie, minciuni sfruntate, responsabilitati pasate dintr-o ograda in alta. Meteorologii au ridicat codul galben si anunta ca vor urma cateva zile geroase.

Previziunile optimiste ale brokerilor pentru prima sedinta a anului au fost contrazise de o evolutie contrara cu ultima zi de tranzactionare si cu toate estimarile. Desi cresterile si lichiditatea foarte buna din 21 decembrie indicau un debut ascendent, evolutia burselor externe din aceste zile in care BVB nu a lucrat au determinat o evolutie descendenta, cu scaderi de indici de peste 2 procente, titreaza Curierul National.

Primaria Municipiului Bucuresti va investi circa 10-12 milioane de lei pentru restaurarea si modernizarea Arcului de Triumf, situat in piata cu acelasi nume, scrie Libertatea.

Programele de revelion difuzate de Pro TV si Antena 1 au inregistrat cea mai mare audienta in mediul urban (intervalul orar 22.00–2.00): 6,6%, respectiv 6,4, informeaza Adevarul. Surpriza din acest an este furnizata de National TV, care a inregistrat un rating mediu de 1,8%, clasandu-se pe locul patru in ierarhia celor mai vizionate programe tv.

Dosarele instrumentate de Directia Nationala Anticoruptie in ultimii doi ani stau sub spectrul nulitatii absolute, scrie Ziua. Amatorismul ministeriatului Macovei a impins Directia Nationala Anticoruptie pe panta muncii in zadar. La doi ani dupa transformarea institutiei conduse de Daniel Morar, din unitate autonoma, in directie a Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie (Parchetul General), 69 de procurori anticoruptie stau azi cu teama ca dosarele lor pot fi declarate lovite de nulitate absoluta.
Publicat Vineri, 4 Ianuarie 2008 - 09:05
Cuvinte cheie: Videanu, petrol, Ardelean, Boureanu, leu, zapada, broker, televiziune, renovare, DNA | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Luni, 21 Mai
EURO = 4.6303 lei | DOLAR = 3.9308 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours