Victor Ponta vrea la Primaria Bucurestiului

Victor Ponta si Cristian Diaconescu au lansat ofensiva impotriva presedintelui PSD, titreaza Cotidianul. Ponta spune ca Geoana este slab cotat in sondaje si isi anunta dorinta de a candida la Primaria Capitalei.

Firmele de asigurari au pentru bucuresteni, "din cauza aglomeratiei", tarife cu pana la 10 la suta mai mari decat in restul tarii, relateaza Gandul. Banii BEI pentru managementul traficului au venit in 2002, azi Videanu prezinta "Masterplanul" de transport.

Sindicatele din fabricile Nokia din Europa s-au reunit miercuri, 30 ianuarie, la Bruxelles pentru a stabili un set de actiuni comune impotriva firmei finlandeze de telefonie, insa reuniunea s-a sfarsit prin dispute si plecarea demonstrativa din sala a reprezentantei lucratorilor din Bochum, Gisela Achenbach, informeaza Romania libera.

Dacia lucreaza la schimbarea siglei, ca parte a strategiei de repozitionare pe piata, prin atragerea clientilor tineri si activi, potrivit datelor obtinute de EVZ. Noua sigla Dacia, prezentata in companie la sfarsitul saptamanii trecute, este o combinatie intre identitatile vizuale ale Renault si Nissan, grupul din care face parte Dacia, dar pastreaza aceeasi forma. Schimbarea nu este radicala, fiind mai degraba un "facelift".

Consiliul Judetean Cluj anunta extinderea parcului industrial Tetarom III, pentru a-i primi pe nemti, relateaza Adevarul. Chiar daca constructorul german nu si-a confirmat oficial venirea, autoritatile locale din Cluj se grabesc sa-si aroge paternitatea "fabricii Mercedes".

Liberalul Nicolaescu a ajuns la performanta de a transforma medicamentul intr-un lux, scrie Ziua. Firmele de "casa" de profil medical profita din plin in vreme ce romanii isi dau duhul prin spitale.

Banca Transilvania, cea mai mare banca locala care nu se afla in proprietatea unui mare grup financiar, a obtinut anul trecut un profit net de 340 mil. lei (102 mil. euro), de 2,8 ori mai mare decat cel inregistrat in 2006, informeaza Ziarul Financiar.

Scumpirea gazelor cu pana la 10% s-a concretizat ieri, prin anuntarea de catre Autoritatea Nationala pentru Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) a majorarii gazelor naturale la consumator cu 8,5% de la 1 februarie, iar pretul gazelor din productia interna va urca cu 5% la 495 lei/mia mc, titreaza Curierul National.

Curtea Constitutionala a decis, ieri, ca nici un chirias din imobilele RA-APPS nu isi poate cumpara locuintele prin negociere directa, informeaza Libertatea. Singura posibilitate pentru chiriasi de a cumpara aceste imobile ramane licitatia.

Flavus Investitii a primit cadou 1.200.000 de euro de la Uzina de Tractoare Brasov pentru o obligatie de plata care se prescrisese, titreaza Gardianul. La doua luni de la expirarea termenului-limita de efectuare a platii, Flavus Investitii a executat o garantie pe care o prevazuse contractul de vanzare-cumparare a uzinei brasovene.
Publicat Joi, 31 Ianuarie 2008 - 08:31
Cuvinte cheie: Ponta, tarif, Nokia, dacia, Mercedes, Nicolaescu, profit, gez, chirias, Tractorul | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Vineri, 20 Iulie
EURO = 4.6549 lei | DOLAR = 4.0128 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours