Turistii romani n-au maniere, dar au bani

Isi umple farfuria pana la refuz de la bufetul suedez, chiar daca nu mananca nici jumatate. Isi duce mancarea in camera, desi stie ca n-are voie. Vine la masa direct de la plaja, in slip. Asculta manele la maximum. Vorbeste tare. Totusi, gazdele ii tolereaza deoarece turistii romani sunt mana Sparta, relateaza Evenimentul Zilei.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a fost tinta unui atac virtual chiar in prima zi de Paste. Mai precis, pe un blog, a fost postat un material incendiar in legatura cu costurile activitatii si eficienta DNA. Materialul in cauza se doreste a fi un studiu intemeiat pe analiza indicatorilor statistici ai DNA - care sunt publicati in rapoartele anuale de activitate - si se refera la intreaga perioada de existenta efectiva a DNA, 2003-2007, titreaza Gandul.

Alegerile locale care vor debuta pe 1 iunie se anunta echilibrate in multe judete, atat la primariile principale, cat si la Consiliile Judetene. Cotidianul va spune unde se anunta cele mai dure batalii politice. De departe, Gorjul se prezinta ca fiind teatrul celor mai dure si echilibrate confruntari pentru presedintia Consiliului Judetean.

Curtea de Apel Bucuresti a respins, ieri, contestatia depusa in prima zi de Paste la adresa candidaturii lui Sorin Oprescu pentru Primaria Capitalei de catre pensionara Doina Mocanu, mentinand decizia Tribunalului Bucuresti, informeaza Romania Libera. Fostul senator PSD ramane in cursa pentru postul de primar general, mandru de faptul ca Justitia si-a spus cuvantul.

Romaniei i s-a dus buhul inainte de Paste. Dar nu pentru frumusetea traditiilor Pascale, ci din cauza politicienilor, care in Saptamina Patimilor s-au intrecut in pomeni electorale, ajungind subiect de stire pe France Press, scrie Jurnalul National. Din pacate, legea nu pedepseste darea si luarea de mita decit in timpul campaniei electorale si in ziua votarii.

Funizorii companiei Primex, care administreaza lantul de retail de electrocasnice Teknosa, au intrerupt livrarile de bunuri electronice si electrocasnice catre companie in urma perimarii relatiilor comerciale si a unor intarzieri de plata, scrie Ziarul Financiar.

Romania este singura tara din UE pentru care Comisia Europeana si-a imbunatatit estimarile de crestere economica in cadrul prognozei de primavera fata de cea din toamna anului trecut, anticipand un avans al produsului intern brut (PIB) de 6,2% in 2008, usor mai accelerat fata de anul trecut, cand economia a avansat cu 6%, relateaza Curierul National.

Aproximativ 400 de candidati la primariile marilor municipii vor fi luati la puricat de Colegiul CNSAS, care a solicitat, ieri, BEC sa transmita in format electronic date referitoare la numele acestora, precum si al parintilor lor, provenienta si data nasterii, titreaza Libertatea.
Publicat Miercuri, 30 Aprilie 2008 - 08:34
Cuvinte cheie: turist, DNA, alegeri, Oprescu, pomana, Primex, estimare, CNSAS | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Luni, 19 Februarie
EURO = 4.6609 lei | DOLAR = 3.753 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours