Terenul resedintei ambasadorului american a fost vandut

Costica Constanda, faimosul proprietar al Parcului Bordei, a devenit milionar adevarat prin suveica retrocedarilor si, mai ales, pe banii statului, dezvaluie Jurnalul National. El a reusit performanta sa fie, intr-o perioada cand statul nu discuta nici in gluma despre restituirea proprietatilor, beneficiarul retrocedarii resedintei ambasadorului SUA la Bucuresti.

Curtea Constitutionala a redesenat, ieri, raporturile dintre presedinte si premier, dandu-i sefului statului dreptul de a refuza, o singura data si motivat, nominalizarea unui ministru, informeaza Gandul. Judecatorii s-au pronuntat asupra sesizarii depuse de catre premierul Calin Popescu Tariceanu fata de refuzul presedintelui Traian Basescu de a o accepta ca ministru al Justitiei pe Norica Nicolai

Drumurile proaste - prea inguste, pline de gropi, impanzite de lucrari sau fara elemente de siguranta - s-au transformat, in ultimii ani, in adevarate capcane ale mortii. EVZ prezinta, in serial, "topul" soselelor pe care se produc cele mai multe accidente rutiere grave. DN 1, drumul ce leaga Bucurestiul de Oradea, este primul in "topul" soselelor pe care se produc cele mai multe accidente rutiere grave.

Sapte doctori din Paris sunt judecati ca au ucis din neglijenta peste 100 de persoane, in special tineri si copii, dupa ce, in anii '80, le-au injectat hormoni de crestere importati din Romania, relateaza Cotidianul. Medicii sunt acuzati ca au provocat moartea a 111 copii si tineri infecandu-i cu boala Creutzfeldt-Jakob, care este forma umana a bolii vacii nebune.

Fiul cantaretei de muzica populara Valeria Peter Predescu este arestat preventiv la Bistrita din luna septembrie a anului trecut, in baza unui mandat european de arestare emis de autoritatile germane. Nicolae Predescu este acuzat ca ar conduce o grupare criminala internationala, numita de nemti "Garda", care ar fi savarsit 31 de jafuri armate pe teritoriul Germaniei, iar banii obtinuti ar fi fost folositi inclusiv pentru finantarea Partidului Romania Mare, titreaza Romania libera.

Firma la care a fost angajata pana in 2003 o acuza pe actuala sefa a Loteriei ca si-a "insusit" aproape 12.000 de euro, titreaza Adevarul. Presedinta Loteriei Romane, Liliana (Ghervasuc) Minca, a sustinut intotdeauna ca a fost numita in fruntea Companiei Nationale pe criterii de competenta si ca a avut un traseu profesional impecabil.

Regis Mougel, fostul director general al retelei de hipermarketuri Cora in Romania si care conduce in prezent operatiunile Auchan pe piata locala, a primit despagubiri din partea fostului angajator echivalentul salariului sau de baza pe patru ani, titreaza Ziarul Financiar.

Banca Nationala a Romaniei accepta faptul ca tinta de inflatie este ratata pe acest an, aceasta prognozand pentru sfarsitul lui 2008 o inflatie de 5,9%, in crestere fata de prognoza anterioara stabilita la 4,3%, facuta in luna noiembrie 2007, consemneaza Curierul National.

Uniunea Europeana foloseste rebeliunea din Ciad pentru a-si etala forta militara in lume. Eufor Ciad-RCA are misiunea de a proteja personalul ONU si pe refugiati, scrie Ziua. Uniunea Europeana incearca sa dezvolte o politica proprie de forta in lume - tentativa cu efecte directe in politica interna romaneasca.

Curtea Constitutionala (CCR) a decis ieri ca presedintele Traian Basescu poate refuza numirea unui ministru, informeaza Libertatea. Astfel, telenovela numirii Noricai Nicolai la Ministerul Justitiei a luat sfarsit intr-un mod mai putin placut pentru premierul Tariceanu si liderii PNL.
Publicat Vineri, 8 Februarie 2008 - 08:31
Cuvinte cheie: Basescu, sosea, hormon, PRM, loterie, Cora, BNR, Costanda, curte constitutionala | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Sambata, 21 Iulie
EURO = 4.6562 lei | DOLAR = 3.9954 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours