Teodor Melescanu amenintat de presedinte cu inchisoarea

Ministru interimar al justitiei, Teodor Melescanu risca pana 7 ani de inchisoare, potrivit Codului Penal, scrie Curentul. Tergiversarea trimiterii avizelor pentru inceperea urmaririi penale in cazul celor opt fosti sau actuali ministri poate fi incadrata cu usurinta in categoria infractiunilor care impiedica infaptuirea justitiei, fapta pedepsita de Codul Penal cu inchisoare intre 3 luni si 7 ani.

Lipsa ofertelor publice de listare de anul trecut a determinat o dorinta masiva a investitorilor de a cumpara actiuni la Transgaz, singura companie care a lansat un IPO, relateaza Curierul National. Dincolo de indicatorii buni ai firmei si de faptul ca este un emitent dintr-un domeniu atractiv, dorinta de nou a dus la un grad de suprasubscriere record.

Deputatii au inregistrat in perioada februarie-octombrie 2007 peste 3.000 de absente la sedintele de plen si de comisii, informeaza Cotidianul. Nici un deputat nu a fost sanctionat, pentru ca toate absentele apar ca fiind motivate. Intre 5 februarie si 31 octombrie 2007, in 51 de sedinte ale plenului Camerei Deputatilor s-au inregistrat, oficial, 1.521 de absente.

Programul National de Evaluare a Starii de Sanatate a Populatiei (ESSP), mandria ministrului Nicolaescu, nu respecta rigorile stiintifice si nu i-a luat in calcul pe romanii plecati in strainatate, consemneaza Evenimentul Zilei.

Documentele cu privire la echipa finantata de Gigi Becali au disparut din Registrul Asociatiilor si Fundatiilor, relateaza Adevarul. Procurorii Parchetului General si inspectorii Consiliului Superior al Magistraturii fac cercetari cu privire la disparitia dosarului infiintarii Asociatiei Fotbal Club Steaua Bucuresti, 236/PJ/1998, din Registrul Asociatiilor si Fundatiilor de la Judecatoria Sectorului 6.

Disputa privind moartea fostului director al cotidianului "Adevarul" a ajuns in faza in care inclusiv anchetatorii par dispusi sa priveasca evenimentele in urma carora Dumitru Tinu a decedat dintr-o perspectiva ceva mai ampla, informeaza Gardianul.

183 de hectare din zona Vacaresti, pentru care Guvernul Nastase a dat Hotarari cu dedicatie, au ajuns motiv de sfada intre judecatorii care au solutionat dosarele de revendicare, titreaza Ziua.

Motivand ca la Bochum, Germania, costurile cu mana de lucru sunt de aproape zece ori mai mari decat cele de la Cluj, Romania, Nokia, cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, a anuntat ca intentioneaza sa-si inchida uzina pe care o are la Bochum pana la mijlocul lui 2008, ceea ce ar conduce la concedierea a 2.300 de angajati, scrie Cronica Romana de astazi.

Grupul de investitii D4 Investments, fondat anul trecut de catre David Funderbruck, fost ambasador american in Romania, si de catre Don Rosacker, care ocupa pozitia de director executiv, intentioneaza sa investeasca 100 mil. euro in piata imobiliara locala, dupa ce a deschis un birou la Bucuresti, a anuntat compania, scrie Ziarul Financiar.
Publicat Luni, 21 Ianuarie 2008 - 08:51
Cuvinte cheie: Mlescanu, Basescu, imobiliare, bursa, sanatate, fotbal, DNA, chiul, deputat, Dumitru Tinu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Luni, 16 Iulie
EURO = 4.655 lei | DOLAR = 3.9774 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours