Spamul, contraventie online

Sapte firme si doua persoane fizice au fost amendate de Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) cu suma totala de 10.000 de lei, pentru transmiterea de mesaje comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si pentru nefurnizarea de informatii, noteaza Evenimentul Zilei.

Comisia de invatamant a Camerei Deputatilor i-a audiat ieri pe reprezentantii ministerului si un grup de profesori de romana in privinta crizei subiectelor de la bacalaureat. Concluzia finala a fost ca acestea sunt conforme cu programa scolara, dar "inegale din punctul de vedere al gradului de dificultate", titreaza Gardianul.

Desi bancile se lauda care mai de care cu produse pentru IMM-uri, doar 1-2% din cele 550.000 de firme mici si microintreprinderi din Romania au accesat credite pentru finantarea activitatii, consemneaza Curentul. Sistemul bancar nu este pregatit sa-si asume riscul unei asemenea afaceri, astfel ca doar 5.500-11.000 de firme mici si microintreprinderi au accesat un credit bancar, spune Aurel Saramet, presedintele Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM).

Pe ultima suta de metri a campaniei electorale, partidul condus de Cozmin Gusa il ataca pe adversarul Sorin Oprescu. Membrii PIN au verificat miercuri o parte dintre semnaturile de sustinere depuse de Sorin Oprescu la Biroul Electoral Municipal (BEM), obtinute in urma unei cereri oficiale, informeaza Cotidianul.

Presedintele american George W. Bush a justificat din nou miercuri rolul SUA in Irak si Afganistan, comparindu-l cu cel pe care l-au avut in reconstructia Germaniei si Japoniei dupa al Doilea Razboi Mondial, relateaza AFP, citat de Jurnalul National.

Consumul anual de carne si produse din carne din Romania este de 64,5 kilograme pe cap de locuitor, sub media din UE, de 86 de kilograme, insa in sectorul lactatelor consumul este de 240 de litri pe cap de locuitor, mai mare decat media UE, de 237 litri, potrivit datelor Ministerului Agriculturii, informeaza Mediafax, preluat de Curierul National.

Cinci dintre cei sase primari ai sectoarelor Capitalei au sansa de a-si adjudeca un nou mandate, fiind in pole-position inaintea startului electoral de duminica. Analistii sustin ca marele avantaj al edililor fruntasi este ca "de pe urma lor s-a vazut ceva", relateaza Romania libera.

Alungarea tiganilor si incendierea taberelor unor cetateni comunitari au devenit obiect de studiu pentru elevii italieni, titreaza Ziua. Valul de rasism indreptat impotriva romanilor si a romilor din Italia i-a cuprins pana si pe copii. O parte dintre elevii scolii generale San Giuseppe Bosco, din cartierul napoletan Ponticelli, au povestit, la ore, cum sunt incendiate taberele de tigani si au afirmat ca se bucura de alungarea romilor.

Compania de dezvoltare imobiliara Avrig 35, controlata de omul de afaceri Alexander Hergan, unul dintre cei mai discreti investitori imobiliari de pe piata locala, se afla in negocieri avansate cu DEGI, divizia imobiliara a grupului Allianz, pentru vanzarea proiectului Iris Shopping Center din Titan (Bucuresti), care cuprinde un hipermarket Auchan, anunta Ziarul Financiar.
Publicat Joi, 29 Mai 2008 - 08:46
Cuvinte cheie: spam, invatamant, IMM, Oprescu, Bush, alimente, primar, fascism, auchan | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Sambata, 17 Martie
EURO = 4.6646 lei | DOLAR = 3.7833 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours