Senatorii se pregatesc sa le faca elevilor un cadou de 28 de milioane de euro

La mai putin de doua saptamani dupa ce au avut revelatia ca profesorii au salarii mici si au nevoie de bani pentru haine, alesii si-au dat seama care sunt marile lipsuri ale elevilor. Nu de scoli civilizate si curate, nu de carti, caiete sau calculatoare ar avea cei mici nevoie, ci de stick-uri de memorie.

Aproape 400 de prizonieri din China vor fi omoriti in timpul Jocurilor Olimpice de la Beijing, circa 22 de detinuti fiind executati zilnic, avertizeaza Amnesty International, prealuat de Cotidianul. Organizatia de aparare a drepturilor omului releva, intr-un raport publicat luni, ca in China sint omoriti in fiecare an 8.000 de detinuti, cu mult mai mult decit in oricare dintre celelalte tari.

Partidul separatist Liga Nordului, xenofob si antieuropean, si-a dublat numarul de locuri in parlamentul italian, situatie ce ii confera cea mai mare influenta asupra viitorului cabinet condus de "Il Cavaliere", relateaza Adevarul. Iar ca presedinte al Regiunii Sicilia a fost ales Raffaele Lombardo, om politic de dreapta, cunoscut pentru intentiile sale secesioniste.

Noul ministru de Externe, Lazar Comanescu, a depus, ieri, juramantul de investiture, dar nu a stiut sa spuna ce va face in fruntea ministerului si nici care vor fi prioritatile sale in cele cateva luni de mandat pe care le va avea pana la alegerile generale, consemneaza Gandul.

Scene de cosmar s-au petrecut luni noapte, in jurul orei 23:20, intr-un tramvai 41, la statia Cringasi. Circa 100 de calatori, cei mai multi intorcindu-se de la meciul Steaua - U Cluj 4-0, s-au trezit atacati de o banda inarmata cu bite si cu lanturi, relateaza Jurnalul National.

Muncitorii de la ArcelorMittal Galati, fostul Sidex, au intrat luni in greva din disperare, relateaza Ziua. Ei nu-si mai pot hrani familiile, iar indianul Mittal, care scoate profituri de sute de milioane de dolari anual din Romania le-a mai si taiat din drepturile pe care le aveau. Din cauza lipsei de investitii, la Galati sunt zeci de accidente mortale de munca in fiecare an.

Guvernul a hotarat ca, prin ordonanta de urgenta, CEC-ul sa nu mai verse profitul inregistrat la stat, ci sa il utilizeze pentru majorari de capital in scopul sustinerii si dezvoltarii propriei activitati, titreaza Curierul National.

Dosarul "Matusa Tamara" se intoarce la DNA. Asa a hotarat, ieri, printr-o sentinta definitiva, instanta suprema, care a dispus restituirea lui, deoarece procurorii nu puteau incepe urmarirea penala impotriva lui Nastase fara avizul presedintelui tarii sau al Parlamentului, informeaza Libertatea.
Publicat Miercuri, 16 Aprilie 2008 - 08:52
Cuvinte cheie: stick de memorie, calau, extremist, Comanescu, tramvai, Mittal, CEC, nastase | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Joi, 19 Iulie
EURO = 4.6541 lei | DOLAR = 4.0032 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours