Se returneaza taxa auto de prima inmatriculare


Comisarul european pentru Taxe, László Kovács, a declarat, intr-un interviu pentru RFI, ca Guvernul Romaniei ar trebui sa garanteze ca va returna taxa de inmatriculare, chiar si in cazul in care legislatia va fi modificata si Romania nu va fi trimisa la CEJ, relateaza Cotidianul. De la inceputul anului si pina in luna septembrie s-au importat 338.000 de autoturisme, dintre care 109.000 second-hand.

Dupa zece ani de negocieri si schimbarea a trei amplasamente, Catedrala Patriarhala si-a gasit, in sfarsit, locul, pe Dealul Arsenalului, intre Parlament si Ministerul Apararii Nationale, inormeaza Jurnalul National

Cei peste 8.000 de salariati ai BCR care in urma cu un an au hotarat sa dea sase actiuni BCR pentru o actiune Erste Bank constata ca in locul castigului substantial pe care l-ar fi obtinut daca si-ar fi putut vinde atunci pe Bursa participatia obtinuta astazi ar incasa mult mai putin, titreaza Ziarul Financiar.

Doar cu un an inainte de implinirea a noua decenii de la infaptuirea Marii Uniri, aceasta continua sa ramana evenimentul cel mai important din istoria moderna a poporului roman. Ni se ofera astfel sansa sa ne reamintim ca avem o constiinta nationala pentru a carei edificare inaintasii nostri chiar au luptat si au suferit, ceea ce unora dintre noi, acum, li se poate parea bizar, scrie Romania libera.

In mai toate internet-cafe-urile si localurile des frecventate de romanii din Tarragona sunt lipite afise prin care sunt "vanate" romance care sa doneze ovule, informeaza Adevarul. Donatoarele sunt platite cu 900 de euro, suma considerata de acestea ca fiind atractiva. In Romania, medicii avertizeaza ca donarea de ovule poate duce insa la sterilitate.

Linia unica pentru situatii de urgenta ar putea fi inchisa. Serviciul de Telecomunicatii Speciale nu mai are bani de salarii, titreaza Evenimentul Zilei. Romania risca sa devina singura tara europeana fara numar unic pentru situatii de urgenta. Acestea sunt previziunile directorului general al Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), pentru inceputul anului viitor.

Presedintele Traian Basescu, enervat de refuzul unor partide parlamentare, precum PSD, PNL, PRM si PC, de a onora invitatia de a participa la consultarile de la Cotroceni pe tema votului uninominal si a unui pact pe educatie, a lansat, din nou, amenintari, informeaza Gandul.

Statul roman va fi obligat sa dea inapoi banii pe care i-a incasat anul acesta din taxa de prima inmatriculare, chiar daca va adapta legislatia in asa fel incat sa corespunda cu cea europeana, titreaza Libertatea.

Desi din punctul de vedere al pretului apartamentele vechi sunt in continuare o varianta mai ieftina cu pana la 40 % fata de varianta unui imobil nou, clientii se orienteaza totusi spre apartamentele noi datorita facilitatilor oferite, cumparatorii preferand din ce in ce mai mult sa faca un efort financiar pentru a beneficia de o proprietate mai buna, relateaza Curierul National.

Procurorul care a incercat sa instrumenteze dosarul Net Consulting privind fraudarea alegerilor reclamata de presedinte in 2004 a fost inlaturat din postul de sef al biroului "Anchete speciale" din Parchetul General, informeaza Ziua.
Publicat Vineri, 30 Noiembrie 2007 - 08:38
Cuvinte cheie: inmatriculare, catedrala, BCR, urgenta, Basescu, stat, procuror, apartamente | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Duminica, 22 Iulie
EURO = 4.6562 lei | DOLAR = 3.9954 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours