Sarcina extrauterina este "vindecata" de doi medici romani

Doi medici romani de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au inventat o metoda revolutionara pentru tratarea sarcinilor extrauterine, salvand astfel sansele femeilor de a fi mame, informeaza Evenimentul Zilei. Doar cu o injectie, doctorii Nechifor si Dorobat salveaza trompele uterine ale unei femei cu sarcina extrauterina si ii redau sansele de a fi mama.

Dupa ce s-a fript in 2004 cu PUR, PSD sufla in PC, dar nu ca sa-l raceasca, ci ca sa-l incalzeasca pentru Parlament si pentru guvernare. PSD-PC va fi alianta politica menita sa-l salveze pe Dan Voiculescu de la disparitie, titreaza Cotidianul.

In Romania, tot mai multe bunuri imobiliare sunt puse ca garantie pentru obtinerea creditelor bancare, numarul acestora crescand de la 176.666 in anul 2006 la peste 230.800 in 2007, noteaza Adevarul. Aceste cifre, ca si alte date statistice privind evolutia pietei imobiliare au fost puse ieri la dispozitia bancii centrale de catre liderii notarilor publici.

In timp ce spitalele romanesti se confrunta cu lipsa acuta a sangelui pentru transfuzii, functionarii de la Ministerul Economiei si Finantelor "uita" sa aloce banii pentru tichetele de masa pe care ar trebui sa le primeasca donatorii, consemneaza Curentul.

Romanii amenintati de somaj in Spania ar putea beneficia de un program de repatriere voluntara, la care lucreaza acum "nou-nascutul" guvern socialist al lui Jose Luis Rodriguez Zapatero, titreaza Romania Libera. Premierul spaniol a propus plata unor compensatii de somaj repatriatilor sau acordarea unor micro-credite, cu care acestia sa inceapa afaceri in tarile de origine.

Primarii generali si consilierii muncipali au jefuit in ultimii 11 ani tot terenul disponibil al Capitalei, scrie Ziua. 114.192 de metri patrati au ajuns, prin concesiune, la firme, politicieni, oameni de afaceri, printre care se numara Cocos, Creteanu, Taher, "Bebe" Ionescu sau Gabriel Oprea. Acestia vor plati cativa euro pe luna pe metru patrat pentru suprafete din centrul Capitalei

Premierul si-a fentat colegii de partid in legatura cu numirea noului ministru de Externe. Tariceanu i-a trimis presedintelui Basescu scrisoarea de nominalizare a lui Comanescu, fara a discuta subiectul in PNL, seful statului semnind decretul de numire a acestuia in functia de ministru de Externe, relateaza Jurnalul National.

Inflatia anuala a urcat la 8,63% in luna martie, in crestere cu 0,66 puncte procentuale fata de luna trecuta, fiind cea mai ridicata valoare a acestui indice din ultimii doi ani. Cauza majora o reprezinta scumpirea serviciilor, mai ales a celor de telefonie si a combustibililor, a anuntat, ieri, Institutul National de Statistica (INS), informeaza Curierul National.

Senatorul PSD Sorin Oprescu a anuntat ieri ca asteapta rezultatele unui sondaj de opinie pentru a evalua exact optiunile de vot ale electoratului bucurestean, anunta Libertatea. In functie de datele prezentate de sondaj, senatorul va lua decizia daca va candida ca independent pentru Primaria Capitalei sau va renunta la aceasta intentie.
Publicat Marti, 15 Aprilie 2008 - 08:38
Cuvinte cheie: sarcina, PC, PSD, imobiliar, tranfuzie, teren, MAE, Oprescu, inflatie | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Luni, 16 Iulie
EURO = 4.6589 lei | DOLAR = 4.0064 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours