Rusia scoate Romania de pe harta energiei pentru Europa

Putin scoate Romania de pe harta energetica a Estului, titreaza Gandul. "Trebuie sa acceptam toti ca energia este o marfa, dar niciodata nu vom accepta ideea utilizarii energiei ca instrument de presiune politica", a declarat Presedintele Romaniei, Traian Basescu la summit-ul pentru energie de la Zagreb. Gandul scrie ca Presedintele roman a anticipat planurile energetice ale "tarului" Vladimir Putin, care ignora sau exclud cu desavarsire Romania. Federatia Rusa transforma proiectele europene - la care Romania este parte, in simple intentii, de vreme ce alte conducte, rusesti, se afla deja in constructie, adauga publicatia.

Canicula incinge viata de noapte, scrie Adevarul, relatand ca terasele, strandurile si terenurile de fotbal cu nocturna au ajuns destinatia favorita a bucurestenilor pe timp de noapte. Mii de romani au luat cu asalt in weekend statiunile montane, in cautarea unui strop de racoare, insa litoralul a ramas destinatia preferata a multor romani, relateaza publicatia. Astfel, peste 30.000 de turisti romani si straini au fost inregistrati, in weekend, in hotelurile de pe litoral, iar multi altii au fost cazati in casele localnicilor sau au venit sa faca plaja doar pentru o zi.

Bacalaureat 2007: subiecte gresite, modificate pe furis, titreaza Cotidianul, explicand ca subiectele pentru bacalaureat au fost modificate cu doar citeva zile inainte de inceperea examenelor, desi au fost declarate definitive inca din februarie. Anul acesta este primul in care subiectele pentru examenele nationale, printre care si bacalaureatul, se publica dinainte pe Internet, astfel incit rezolvarea lor integrala sa asigure si parcurgerea intregii materii, scrie Cotidianul.

Romania Libera dezvaluie Operatiunea "Digul", prin care costurile pentru repararea digurilor la Dunare rupte de inundatiile din 2006 au fost umflate de circa 18 ori. Afacerea - avizata de conducerile Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare (ANIF) si Ministerului Agriculturii - a costat peste 800 miliarde ROL, desi intreg bugetul ANIF pentru investitii in 2006 era de 100 de miliarde de lei vechi, scrie cotidianul. ANIF a platit chiar si pamantul utilizat, la un pret de 40 de miliarde de lei vechi pentru toata cantitatea.

Regele se intoarce acasa, scrie Jurnalul National, relatand ca Gigi Becali a ajuns la un acord cu Gheorghe Hagi pentru a antrena Steaua. Cosmin Olaroiu a primit o oferta de nerefuzat din partea Arabiei Saudite - la Al Hilal, unde antreorul va semna un contract pe doi ani, urmand a avea un salariu de 1,6 milioane de dolari pe an, scrie Jurnalul National.
Publicat Luni, 25 Iunie 2007 - 08:02
Cuvinte cheie: basescu, putin, hagi | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Miercuri, 23 Mai
EURO = 4.6292 lei | DOLAR = 3.9502 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours