Retrocedare cu probleme: documentele hotelului Lido, falsuri grosolane

Vidul legislativ va da mult de furca romanilor, in ciuda tuturor avertismentelor Uniunii Europene si ale Curtii Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg, noteaza Curierul National. Este si cazul asa-zisilor mostenitori ai doctorului Constantin Anghelescu care revendica imobilul din Bdul Magheru nr. 5 - 7, desi la momentul nationalizarii nu ei erau proprietari de drept. Mai mult, din dorinta de a intra cu orice pret in posesia acestuia, pretinsii mostenitori depun la dosar acte falsificate grosolan, ajungand chiar sa-si dispute in instanta dreptul de mostenire.

Dan Stoicescu este al doilea om din lume, dupa un afacerist chinez, care a pus la bataie 350.000 de dolari pentru o harta completa a propriilor gene, anunta Cotidianul. Excentricul om de afaceri, retras de doi ani intr-un sat de linga Geneva, in Elvetia, a devenit la inceputul acestui an al doilea om din lume care a decis sa cheltuiasca 350.000 de dolari pentru a avea o harta completa a genomului sau.

Deputatii au adoptat votul uninominal. Pe langa parlamentari, si presedintii de consilii judetene vor fi alesi pe acelasi system, scrie Adevarul. Liberalii au obtinut adoptarea Legii votului uninominal facand concesii social-democratilor. Legea se aplica si la nivelul presedintilor de consilii judetene. Compromisul s-ar putea solda insa cu blocarea legii la Curtea Constitutionala.

Energy Holding a platit reclame de zeci de mii de euro la televiziunea locala a familiei Stanisoara. Televiziunea Terra Sat din Drobeta-Turnu-Serverin (RTS TV), patronata de sotia consilierului prezidential pe probleme de securitate nationala Mihai Stanisoara, a incasat bani de la compania Energy Holding pana in luna aprilie 2007, titreaza Evenimentul Zilei.

Presedintele Curtii Constitutionale, Ioan Vida, este cel mai bine platit bugetar din Romania, el primind lunar un venit net de 10.916 lei, adica 3.074 euro, echivalentul a aproape 30 de salarii minime pe economie, dezvaluie Gandul.

Doar un an si noua luni mai au la dispozitie romanii care locuiesc la bloc ca sa isi aleaga singuri furnizorul de energie termica, relateaza Romania libera. Conform Legii 325/2006, pana la 31 decembrie 2009 fiecare bloc va trebui sa respecte principiul "un condominiu - un singur sistem de incalzire".

Guvernul se bucura si la amaratii aia de 30 de lei pe care-i da lunar fiecarui copil. Semn ca economia nu mai duduie, asa cum ne prezentau guvernantii nostri, ministrul muncii, cercetatul penal Paul Pacuraru, a blocat prin mutari birocratice alocatiile pentru copii, informeaza Curentul.

Acuzatiile de fraudare a alegerilor primare din Mitropolia Moldovei, sustinute de un raport intocmit de un jurist din BOR, vor fi dezbatute azi de forul suprem al Bisericii, anunta Ziua.

Cresterea economica pe 2007 fost de 6%, peste asteptarile analistilor (care vedeau un ritm de 5,7%) si peste performanta din primele noua luni (5,8%), dar sub tinta oficiala (6,1%), a anuntat ieri Institutul National de Statistica (INS), relateaza Ziarul Financiar. Economia a accelerat puternic in trimestrul patru (T4), cu un ritm de 6,6%, cel mai mare de anul trecut. Bursa si leul au crescut ieri dupa cateva zile de scaderi.

Departamentul Guvernamental de Lupta Antifrauda (DLAF) a descoperit la Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor (ANSIT) serioase suspiciuni ca 1,6 milioane de euro din programul "Tineret" au fost folosite in alte scopuri, informeaza Jurnalul National. Dosarul zace la DNA din februarie 2006. Seful DNA, Daniel Morar, nu s-a preocupat de acest dosar in ciuda faptului ca invoca Uniunea Europeana atunci cand ii convine.

Presedintele Organizatiei de Tineret a PD-L (OTPD-L) sector 1, Ana Zvirid, a anuntat ieri ca va propune excluderea din partid a lui Bogdan Boza, contracandidatul Elenei Basescu la functia de secretar general al OTPD-L, titreaza Libertatea.
Publicat Miercuri, 5 Martie 2008 - 08:31
Cuvinte cheie: Lido, genom, uninominal, Energy Holding, salariu, furnizor energie, alocatie, BOR, economie, frauda, Boza | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Joi, 19 Iulie
EURO = 4.6541 lei | DOLAR = 4.0032 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours