Pretul apartamentelor continua sa creasca

Preturile apartamentelor vechi din Capitala au mai luat un avans de 6% in luna octombrie, marcand una dintre cele mai mari cresteri lunare din acest an, arata o cercetare ZF realizata pe baza anunturilor din cea mai mare publicatie de profil din Romania, Anuntul Telefonic, informeaza Ziarul Financiar.

Ministrul apararii, Teodor Melescanu, a decorat, ieri, trei dintre militarii romani raniti in Irak in timpul unor misiuni de lupta. Soldatilor le-a fost conferita "Emblema de Onoare a Armatei Romane" pentru curajul dovedit in Irak, titreaza Libertatea.

Se afla in curtea Bisericii "Sfantul Gheorghe Nou", a fost construit in secolul al XVIII-lea si masoara distanta pana la cele mai mari capitale europene si orasele importante din tara. Astazi, din cauza nepasarii autoritatilor, "Kilometrul 0" a devenit taramul de vis al aurolacilor, al prostituatelor si al mizeriei, relateaza Jurnalul National.

Ministerul Economiei si Finantelor a anuntat deja ca anul viitor se va organiza o licitatie pentru desemnarea unei societati care sa realizeze studiul de prefezabilitate privind amplasamentul noii centrale nuclearo-electrice. Anuntul a fost facut vineri de catre directorul pe politici energetice din cadrul MEF, Alexandru Sandulescu, cu precizarea ca, in prezent, oficialii ministerului lucreaza la elaborarea Caietului de Sarcini, informeaza Curierul National.

Orice bucurestean care a mers cu taxiul in ultimii ani a simtit pe pielea sa pretul piparat, nejustificat de mare, care i s-a cerut pentru o banala calatorie. Desi Capitala pare invadata de taximetre, preturile nu scad deloc. Ba dimpotriva, in multe intersectii, taximetristii parcati la colturi refuza cu obraznicie sa te ia pe curse scurte, pe motiv ca nu se deranjeaza pentru sume mici. Fenomenul a luat amploare deoarece concurenta in domeniu este grav afectata si din pricina Primariei Municipiului Bucuresti, condusa de Adriean Videanu, scrie Ziua.

Licitatia organizata de RADET pentru cumpararea unui sistem automatizat de supraveghere a retelelor de termoficare a Capitalei a fost castigata de oferta cea mai scumpa si cu termenul de livrare cel mai mare, titreaza Romania libera

Detasat in castigator, fostul lider paramilitar Hashim Thaci a vorbit deja despre o provincie suverana si independenta dupa 10 decembrie, relateaza Adevarul. El ar putea deveni primul sef de guvern dupa secesiune.

Aproape 300 de romani au bagat autoritatile din Bulgaria in stare de alerta. Meciul dintre echipa de la sud de Dunare si nationala Romaniei a fost considerat unul cu grad mare de risc. Asa ca la fiecare suporter roman au fost "alocati" cam cate 3 scutieri bulgari. Chiar si asa, deplasarea s-a lasat cu scandal. "Goliam problem. Ludi ste..." - a fost concluzia bulgarilor cand i-au predat pe romani, inapoi, jandarmilor din Giurgiu, titreaza Gandul.

Furtunile care au ravasit sudul si sud-vestul tarii vor afecta si restul regiunilor. Deja mai multe drumuri nationale si cai ferate sunt sub ape, informeaza Evenimentul Zilei. Meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu pe sectoarele a doua rauri din Oltenia, Jiu si Motru.

Cotidianul initiaza astazi o dezbatere pentru schimbarea legislatiei in domeniul transplantului de organe, prin legiferarea acordului prezumat: daca in timpul vietii nu declari explicit ca nu vrei sa-ti fie prelevate organe, devii donator implicit in cazul in care ajungi in moarte cerebrala, scrie Razvan Mihai Vintilescu.
Publicat Luni, 19 Noiembrie 2007 - 08:52
Cuvinte cheie: apartamente, decoratie, kilometru, centrala nucleara, taxi, RADET, Hasim Thaci, suporter, furtuna, organe | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Sambata, 17 Martie
EURO = 4.6646 lei | DOLAR = 3.7833 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours