Premierul Tariceanu are pe numele sau o plangere penala

Daca procurorii decid urmarirea penala, cu avizul lui Traian Basescu, premierul poate fi suspendat, informeaza Cotidianul. Fostul membru de marca al PNL Gorj Adrian Gorun, mutat de premierul Tariceanu din functia de secretar general al Ministerului Educatiei in alta functie la Comisia de prognoza, i-a oferit lui Traian Basescu posibilitatea mult asteptata de a-l trimite si pe seful Guvernului sub urmarire penala.

Cu militari aflati deja in doua teatre de lupta (Irak si Afganistan), Romania se pregateste sa trimita trupe si in Ciad, anunta Gandul. Decizia ar putea fi luata dupa ce luni Uniunea Europeana a aprobat trimiterea in Ciad si Republica Centrafricana a unei forte europene - EUFOR Tchad-RCA - a carei misiune va fi sa asigure protectia celor 400.000 de refugiati din Darfur, dar si securitatea personalului ONU din regiune.

Daca am fi asa disciplinati cum ne vrea Uniunea Europeana, tara noastra ar fi trebuit ca incepand cu data de 1 iulie 2008 sa se alinieze la normele prin care fumatul trebuie interzis in locurile publice, inclusiv in baruri, restaurante si cafenele, relateaza Curentul.

Loteria romana este o adevarata masina de facut bani, care din cand in cand da Romaniei cate un milionar in euro, iar la final de an finanteaza constructiile de locuinte pentru tineri, sustine activitati sportive, da ceva bani cinematografiei si arunca cativa lei pentru "promovarea culturii scrise", informeaza Romania libera. Plus ceva donatii, centrate spune sefa Loteriei pe rezolvarea unor probleme de sanatate.

Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Craiova a achizitionat o cladire de lux cu piscina interioara, informeaza Adevarul. Palatul provine de la o firma apropiata omului de afaceri George Constantin Paunescu si a costat 1,5 milioane de euro.

Directorul general al ING Bank critica dur politica bancii centrale, relateaza Ziarul Financiar. Banca Nationala nu a pregatit piata pentru socul deprecierii inevitabile a leului si greseste cand arata cu degetul la "speculatorii cei rai", afirma Misu Negritoiu, directorul general al ING Bank Romania, intr-un interviu pentru ZF.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea aranjeaza Codul penal pentru arestarea ziaristilor incomozi si a opozantilor politici, tritreaza Ziua. Deputatul PSD Eugen Nicolicea este autorul unui lung sir de tertipuri juridice impuse in Parlament. A incercat blocarea luptei impotriva coruptiei, faultarea presedintelui Traian Basescu si schimbarea Codului Civil

Pe la inceputul anului 2000, o descoperire a bulversat linistea cimitirului Giulesti-Sarbi, de la capatul tramvaiului 44. Familia Lacatusu s-a gandit sa-l deshumeze pe parintele Ilie, fost preot, decedat in anul 1983. Mare minune, fostul preot se mumificase. Sperand intr-o viata usor imbunatatita, rubedeniile l-au proclamat sfant, consemneaza Jurnalul National.

In ultimele sale editii, ziarul "Gardianul" a prezentat contractul de vanzare a Uzinei de Tractoare Brasov catre Flavus Investitii din perspectiva juridica. Pe scurt, am aratat cum acest contract a fost conceput cu scopul de a permite cumparatorului sa dispuna cum doreste de cele 126 de hectare ale complexului industrial brasovean, fara a fi obligat sa respecte clauza contractuala care impunea pastrarea obiectului de activitate al uzinei in urmatorii zece ani.
Publicat Miercuri, 30 Ianuarie 2008 - 08:32
Cuvinte cheie: Tariceanu, militari, fumat, loterie, mediu, BNR, ziarist, cimitir, tractorul | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Joi, 19 Iulie
EURO = 4.6541 lei | DOLAR = 4.0032 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours