Potul cel mare merge la Bucuresti

Cele 12,5 milioane de euro puse in joc la Loto 6/49 (mai putin impozitul de 25%) si-au gasit ieri castigator, dupa 20 de "rateuri" consecutive. Biletul norocos a fost jucat intr-o agentie de pe bulevardul Mihai Bravu, din sectorul 3 al Capitalei. Premiul cel mare s-a castigat si la jocul Noroc, unde doi castigatori vor imparti 180.000 de euro, suma impozabila, informeaza Evenimentul Zilei.

Cotidianul a dezvaluit recent ca Sorin Oprescu si-a masluit dosarul de candidatura la titlul de profesor universitar prin declararea unor articole publicate in reviste de virf, care, de fapt, nu se regaseau in publicatiile indicate. Pentru a da impresia de autenticitate, la dosar se gasesc copii xerografiate dupa copertele revistelor respective, peste care au fost suprapuse pagini din diverse articole medicale, imprimate cu ajutorul calculatorului.

[]bAlexandru Chiciu, fost procuror DNA si mana dreapta a lui Amarie de la PNA, a ascuns probe din dosar favorabile acuzatilor, titreaza Gandul. Anchetatorul Chiciu a "lucrat" impreuna cu Elena Radescu, actual procuror inspector la CSM.

Autoritatile romane incearca sa justifice noul mod de calcul prin care se plateste mai mult pentru masinile noi si mai putin pentru cele vechi, titreaza Adevarul. Ministrul mediului, Attila Korodi, a sustinut ieri ca taxa pentru poluarea auto nu a fost inventata de Guvernul Romaniei, fiind aplicata si in alte state membre ale Uniunii Europene, precum Danemarca, Olanda si Grecia.

Comisia Europeana va accentua in Raportul pe justitie ca "cea mai mare problema" a Romaniei este blocarea dosarelor de mare coruptie si ca, daca nu se continua "realizarea unor anchete profesionale si impartiale in cazul sesizarilor de coruptie la nivel inalt", clauza de salvgardare pe Justitie ar putea fi activata, a declarat un oficial european familiarizat cu subiectul pentru agentia NewsIn, preluat de Romania Libera.

Leul are in fata inca o saptamana dificila, dupa ce vineri dupa-amiaza, la scurt timp dupa ce BNR a anuntat cursul oficial de 3,7694 lei pentru un euro, investitorii au impins euro pana la 3,84 lei, un nou maxim al ultimilor trei ani, titreaza Ziarul Financiar.

Bordurile Capitalei, o afacere prospera care a inceput sa functioneze in ultimii ani, sub masca asa-ziselor reabilitari stradale, scrie Jurnalul National. Ritmul in care au fost schimbate ne-a ametit pe toti. Un calcul simplu a scos la iveala faptul ca in ultimii trei ani, in Bucuresti au fost schimbate bordurile pe aproape 2.000 de strazi, fiind montate 2.500.000 de bucati.

Presedintele a remaniat cu forta Cabinetul Tariceanu prin distrugerea imaginii ministrilor. Parchetul sau DNA au fost principalele instrumente folositede seful statului, relateaza Ziua. Intr-un an si doua luni, respecitv decembrie 2006-ianuarie 2008, presedintele Basescu a reusit performanta politica de a compromite imaginea a jumatate din numarul ministrilor Cabinetului Tariceanu, invocand prevederile legii.

Conservatorii si-au ales, ieri, noul presedinte al partidului, in persoana Danielei Popa. Din cauza diferentei foarte stranse de scor, doar 13 voturi in plus fata de principalul ei contracandidat, Florin Anghel, Popa a fost indelung huiduita, titreaza Libertatea.
Publicat Luni, 28 Ianuarie 2008 - 08:21
Cuvinte cheie: loto, Oprescu, DNA, inmatriculare, leu, Basescu, Tariceanu, bordura, conservatori | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Vineri, 20 Iulie
EURO = 4.6562 lei | DOLAR = 3.9954 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours