Nicolaescu promite 32 de spitale

In urmatorii patru ani, in Romania vor fi construite 32 de spitale, care vor costa peste 2,7 miliarde de euro, a anuntat, ieri, Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, citat de Gandul. Demnitarul a calificat aceasta actiune ca fiind una dintre cele mai importante investitii pe plan mondial in infrastructura din domeniul sanatatii.

Fotbalul a devenit o parte importanta a agendei DNA conform ultimelor evenimente. Cristi Borcea l-a cedat gratis pe Mitea la Ajax, club care a platit totusi pe jucator 720.000 de euro. Alaves a achitat pe Contra peste 1,8 milioane de euro, insa doar 800.000 au ajuns in contabilitatea Dinamo, consemneaza Cotidianul.

Finantele au reusit sa recupereze in ultimii 3 ani mai bine de 40% din datoriile in dolari sau ruble transferabile pe care 14 state le aveau inca din 1989, titreaza Evenimentul Zilei. Daca, la sfarsitul lui 2004, suma pe care Romania o avea de recuperat se ridica la peste 2,2 miliarde de dolari, la sfarsitul anului trecut valoarea creantelor era de 1,288 de miliarde de dolari, potrivit unui raport al Ministerului Economiei si Finantelor.

Amiralul dr. Gheorghe Marin, sef al Statului Major General (SMG), a lipsit, ieri, nemotivat, de la reuniunea Comitetului Militar al NATO, anunta Adevarul. Potrivit unui comunicat al SMG, amiralul Marin se afla in perioada 14 - 16 mai la Bruxelles, pentru a participa la aceasta importanta reuniune. Ieri insa, cel putin pana la ora pranzului, amiralul Marin nu-si facuse aparitia la Comitetul Militar al NATO.

Incepand din vara anului trecut Romania face fata unui val de scumpiri succesive ale carburantilor, care au ca argument urcarea cotatiilor petrolului pe pietele internationale, scrie Romania libera. Un plin de benzina la pompa costa insa astazi mai mult ca in Bulgaria sau in Cipru, tari care nu au productie proprie de petrol.

Parlamentarii continua studierea dosarelor penale ale colegilor fosti sau actuali ministri, ignorand avertismentele privind transformarea Legislativului in falsa instanta de judecata pentru membrii sai, informeaza Ziua. Dupa ce Comisia de la Camera si-a terminat treaba in cazurile Nastase si Mitrea, lasand la latitudinea plenului avizarea urmaririi penale, ieri a fost randul senatorilor juristi sa vada ce-au avut procurorii cu Pacuraru si Seres.

Aproape jumatate din clientii bancilor sunt inregistrati la Biroul de Credit cu intarzieri. In prezent, aceasta institutie colecteaza informatii de risc de la 28 de banci, opt societati de credit de consum si de la doua firme de leasing, relateaza Curierul National. Dintre acestea, 23 de banci, patru societati de credit si cele doua societati de leasing transmit si informatii pozitive Biroului despre clientii lor.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, ieri, ca nu este exclusa o colaborare postelectorala cu Partidul National Liberal (PNL), in schimb orice intelegere cu PD-L e imposibila. "Este de preferat PNL pentru ca macar stii cu cine ai de a face si poti desprinde si diferentele de doctrina, dar si platformele comune", a spus Iliescu, citat de Libertatea.

Un CEO castiga cu 60% mai mult decat directorii din echipa sa, triplu fata de cei din esalonul doi de management si de 30 de ori mai mult fata de salariul mediu pe economie, dezvaluie Ziarul Financiar. Seful unei multinationale prezente pe piata locala a avut anul trecut, in medie, castiguri lunare brute de peste 11.600 de euro, conform studiului Total Remuneration Survey, realizat de compania de consultanta Mercer.
Publicat Joi, 15 Mai 2008 - 08:28
Cuvinte cheie: spital, fotbal, sedinta NATO, datorie, carburanti, dosare, birou de credit, Iliescu, salariu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Luni, 23 Iulie
EURO = 4.6512 lei | DOLAR = 3.9767 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours