Ne aliniem si la obezitate

UE cere 3 ore de sport pe saptamana, dar Romania zice pas si are in programa doar 1 ora pe saptamana, noteaza Gandul. Baza sportiva a Liceului Teoretic "C.A.Rosetti" din Capitala s-a transformat in cartier de vile.

Copiii cu ambii parinti plecati la munca in strainatate sunt de 4,7 ori mai multi fata de cifra din registrele autoritatilor, informeaza Evenimentul Zilei. Un studiu realizat de Gallup Romania, la cererea UNICEF si a Organizatiei Alternative Sociale din Iasi, arata ca 350.000 de copii au macar unul dintre parinti plecat la munca peste hotare si 126.000 de minori au ambii parinti plecati.

Alianta PSD-PC sta pe urmatorul troc: oamenii lui Voiculescu primesc mandate in Parlament, iar social democratii stabilesc invitatii emisiunilor politice de la Antene, consemneaza Cotidianul. Liderii PSD si cei ai PC vor semna astazi protocolul de infiintare a Aliantei PSD+PC, reincarnare a Uniunii PSD+PUR din 2004.

Cultura romana il repune in drepturi pe unul dintre cei mai importanti scriitori ai sai, scrie Cezar Paul Badescu in Adevarul. Desi Norman Manea, scriitor stabilit in Statele Unite, e unul dintre cei mai tradusi autori romani (50 de titluri, traduse in 20 de limbi), el nu s-a bucurat in Romania postrevolutionara de pretuirea pe care o merita. Iata insa ca a venit vremea ca acest lucru sa fie indreptat.

Elena Udrea vrea sa faca o afacere imobiliara si sa construiasca un bloc de locuinte pe un teren amplasat in cartierul Floreasca din Bucuresti, anunta Romania libera. Fosta sefa a Cancelariei prezidentiale si-a ridicat in cap insa asociatiile de locatari din zona, deoarece pentru a-si atinge scopul trebuie sa taie copacii si gardul viu de pe teren.

Suntem campionii Europei si pe locul trei in lume la fraude informatice. Hackerii romani au speriat firmele de securitate informatica dupa ce au lansat mai multe atacuri de tip phishing. Ei au furat identitatea a 2000 de americani, directori de companii, si le-au sustras bani din conturi, informeaza Ziua.

Societatea de administrare a fondurilor mutuale Certinvest a decis triplarea comisioanelor de rascumparare pe termen scurt la fondul de actiuni Intercapital, care a fost tinta speculatorilor in primul trimestru al anului, mai mult de jumatate din scaderea de 13,6 mil. lei (3,67 mil. euro) a activelor fondului fiind cauzata de retragerile din fond, titreaza Ziarul Financiar.

Nemultumirile romanilor fata de autoritati au luat amploare in ultimul timp. Exemplele de anul acesta sunt mai mult decat concludente, scrie Curierul National. Fie ca a fost vorba despre greve ale transportatorilor, ale cadrelor didactice sau ale angajatilor din CFR, protestele s-au adresat, mai devreme sau mai tarziu, guvernantilor.

Deputatii nu vor "servi" Parlament pana pe data de 5 mai, potrivit deciziei luate, ieri, de conducerea Camerei Deputatilor, anunta Libertatea. Motivul oficial al vacantei de doua saptamani ar fi ca alesii nu au ce legifera in sedintele de plen. In realitate insa, politicienii intra in campanie electorala si au de umblat prin teritoriu.
Publicat Joi, 17 Aprilie 2008 - 08:31
Cuvinte cheie: sport, copii, PSD-PC, Norman Manea, Udrea, phishing, comision, greve, deputat | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Vineri, 20 Iulie
EURO = 4.6549 lei | DOLAR = 4.0128 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours