Milionarii Romaniei au club

Romania are un club al milionarilor in dolari cu o mie de membri, la egalitate cu Peru, si se situa in 2007 pe locul 39 in lume, arata un studiu al Barclays Wealth, divizia specializata in gestiunea averilor a bancii britanice. Peste zece ani Romania va pierde pozitia din clasament, in vreme ce Ungaria, care are acum 14.000 de milionari in dolari, isi va multiplica numarul bogatilor de aproape cinci ori, pana la 67.000, consemneaza Romania libera.

Seful statului s-a intalnit la o cafea cu Blaga, Videanu si Negoita, sfatuindu-i sa renunte la strategia "solutii, nu discutii", informeaza Gandul. La iesire, Basescu i-a atacat personal pe Oprescu, PSD-ul, Gusa si "avocatul cu capul mare", Aurelian Pavelescu.

Lupta pentru Parcul Bordei ascunde in spate o poveste demna de un scenariu de film, dezvaluie Jurnalul National. Un urmarit de Securitate, in persoana lui Nicolae Radulescu-Dobrogea, s-a trezit ca militeaza pentru salvarea zonei verzi impotriva familiei care in urma cu 30 de ani il pira la Securitate: Dumitru Tudor, cel care i-a vindut lui Constanda o parte din Bordei, si sotia sa, Mihaela Popescu.

Coalitia pentru o Serbie Europeana a presedintelui Boris Tadici a castigat alegerile generale din Serbia in fata ultranationalistilor din Partidul Radical Sarb (SRS), dar fara a obtine majoritatea, conform estimarilor preliminare neoficiale eliberate de organizatia independenta de monitorizare CESID, noteaza Evenimentul Zilei.

Tehnologia nu ii sperie pe farmacisti, arata specialistul Edith Nutescu. Din contra, noile descoperiri vor ridica statutul acestei bresle, titreaza Cotidianul. Inca din vremurile de inceput, farmacia a facut legatura intre chimie si sanatate. Combinarea medicamentelor a fost una dintre activitatile principale ale farmaceuticii americane, incepand din 1870 si pana in anii '30.

Ministrul de interne Roberto Maroni va supune, marti, aprobarii colegilor de cabinet un set de propuneri antiimigranti, intre care inchiderea frontierelor Italiei si blocarea accesului Romaniei in Schengen, informeaza Adevarul.

Delta Dunarii a devenit un teritoriu al nimanui, de unde toti cei cu bani si putere pot smulge cate o halca. Uniunea Europeana ne-a impus efectuarea cadastrului si intabularea terenurilor in domeniul public al statului. Actiunea a fost intarziata deliberat pentru a se mai putea face puneri in posesie pe terenurile din delta care au apartinut intotdeauna statului, titreaza Ziua.

Fraudele bancare au crescut peste asteptari in ultima vreme si ajung sa coste bancile chiar mai mult decat creditele neperformante, in timp ce Politia nu reuseste sa controleze fenomenul, afirma Sorin Popa, vicepresedinte al BRD-SocGen, a doua mare banca de pe piata, relateaza Ziarul Financiar.

Leasingul nu mai este ieftin. Cauza majora o reprezinta scumpirea refinantarii pe piata internationala pe fondul crizei de lichiditati. Si presiunile specifice pietei locale au contribuit intr-o oarecare masura, fluctuatiile cursului de schimb si majorarea inflatiei au condus la majorari succesive ale dobanzii de politica monetara, titreaza Curierul National.

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, se intalneste astazi cu seful statului Kuweit, seicul Sabah Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah, la invitatia acestuia, titreaza Libertatea. Seful statului roman va discuta si cu comunitatea romaneasca, precum si cu studentii romani aflati la studii in Kuweit.
Publicat Luni, 12 Mai 2008 - 08:36
Cuvinte cheie: milionari, Basescu, Blaga, Bordei, farmacist, imigrant, Delta Dunarii, frauda, leasing, Tadici | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Miercuri, 23 Mai
EURO = 4.6225 lei | DOLAR = 3.9099 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours