Lotomania continua la OTV

Adevarul scrie despre lista de asteptare pentru "Biletul Ogica - OTV". Dan Diaconescu si Stelian Ogica au dat, luni seara, startul unui experiment fara precedent: "Operatiunea "Marele bilet"". In nici patru ore, echipa "Diaconescu-Lazarus-Dorel-Ogica" a reusit sa stranga peste 30.000 de euro de la peste 170 de impatimiti "lotomani". Alti 250 de jucatori, care au stat la coada, au primit bonuri de ordine pentru a fi inscrisi, in seara urmatoare, pe "lista lui Ogica". Isteria acestora nu a tinut cont sub nicio forma de avertismentul matematicienilor care spun ca sansele de castig sunt totusi infime". La suma de 137.000 de euro (n.r. - echivalentul in lei) ne vom opri pentru ca, din pacate, in aceasta varianta nu se poate juca o suma mare. Vor fi, asa cum am mai spus, 23 de numere pe campul A, care inseamna 137.000 de euro, plus "varianta Dorel", de circa 2.000 de euro, pe campurile B si C. Castigurile se vor imparti in functie de cate actiuni are fiecare. Cel mai mult se poate castiga cam 90.000 de euro in varianta marelui pot", a declarat Dan Diaconescu, citat de Adevarul.

Primele subventii pentru casele tinerilor, platite, scrie Romania Libera. Statul a inceput sa acorde subventiile de 20% pentru casele construite prin credit ipotecar, suma alocata in acest an de la bugetul de stat, in cadrul programului national privind sprijinirea construirii de locuinte proprietate personala, fiind de circa 3 milioane lei. Romania Libera informeaza ca tinerii casatoriti, sinistratii si persoanele evacuate din locuintele restituite proprietarilor sunt principalele categorii care beneficiaza de subventia de 20%, doar daca nu au mai detinut o alta locuinta in proprietate si daca nu au primit sprijin de la bugetul de stat sub forma de subventii pentru o alta locuinta. Se admit exceptii pentru tinerii care au mai detinut o locuinta de pana la 50 metri patrati.

Cotidianul prezinta dosarul de cadre al Patriarhului Teoctist. Dosarul provine din arhiva CC al PCR, sectia cadre, nr. A/592, si se afla in prezent depozitat la Arhivele Nationale. Contine zece file A4 batute la masina - grupate in cinci fise. Trei dintre acestea, asemanatoare, dateaza din perioada in care Teoctist era mitropolit al Olteniei (1973-1977), doar una fiind datata 11 decembrie 1974. A patra fisa a fost intocmita dupa numirea lui Teoctist in rangul de arhiepiscop al Iasilor si mitropolit al Moldovei si Sucevei (1977-1986). Ultima fisa, o aducere la zi a celei de-a patra, poarta antetul Departamentul Culte, este semnata de seful institutiei Ioan Cumpanasu, a fost redactata pe 30 iunie 1988 si se refera la perioada in care Teoctist se afla in scaunul de Patriarh. Potrivit Sefului Comisiei Prezidentiale pentru Analiza Dictaturii Comuniste, politologul Vladimir Tismaneanu, "un dosar de cadre continea de regula o autobiografie, care era de obicei adusa la zi la doi-trei ani". "Fiecare institutie de stat avea un dosar de cadre, la care se adaugau dosarele partidului, scrie Cotidianul.

12 primarii din Franta baga milioane de euro in integrarea tiganilor din Romania, scrie Gandul, informand ca autoritatile locale din peste zece orase din Franta au initiat un program de integrare sociala a romilor provenind in principal din Romania si Bulgaria. Campania pusa la punct de municipalitati are drept scop eradicarea "bidonville"-urilor (taberele de la periferia oraselor unde romii au fost adunati de autoritatile locale, locuind in case din prefabricate si in conditii insalubre), informeaza cotidianul "Le Monde". Astfel, in schimbul parasirii taberelor, romilor li se ofera locuinte sociale, pentru care platesc 50 de euro pe luna. Pentru a beneficia de aceste locuinte, romii se obliga sa urmeze cursuri de limba franceza, sa-si trimita copiii la scoala si, cu ajutorul asistentilor sociali, sa-si gaseasca locuri de munca, detaliaza publicatia franceza, citata de Gandul.

Hagi a ales iadul, titreaza Evenimentul Zilei, antrenorul Stelei anuntand ca vrea sa continue munca de antrenor la Steaua, chiar daca atmosfera instaurata de patronul Gigi Becali a devenit infernala. Becali pare decis sa nu-l slabeasca din stransoare pe nasul sau, sperand ca acesta va claca si isi va anunta demisia. Se pare ca la mijloc e vorba de o clauza de reziliere destul de mare, pe care patronul ar trebui sa o achite daca-l da afara pe tehnician. Hagi a vorbit ieri pentru prima data de la izbucnirea scandalului, dar n-a acceptat intrebarile si a anuntat ca pe viitor, nici el, nici jucatorii, nu vor oferi declaratii decat despre meciuri, scrie Evenimentul Zilei. "N-o sa judec niciodata pe cineva care e mai sus ca mine", a spus Hagi, lasand astfel inca o data de inteles ca este dispus sa accepte orice umilinta din partea patronului numai ca sa-si pastreze functia. "Regele" pare ca tine de "tron" manat, probabil, de gandul ca o calificare in grupele Ligii Campionilor ar reprezenta o borna importanta in CV-ul sau.
Publicat Miercuri, 22 August 2007 - 08:34
Cuvinte cheie: loto, OTV, subventii, teoctist, hagi | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Luni, 16 Iulie
EURO = 4.6589 lei | DOLAR = 4.0064 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours