Locuinte sociale din apartamente de lux

Adriean Videanu le cere astazi consilierilor municipali sa schimbe statutul locuintelor cumparate recent de Primaria Capitalei special pentru cazuri sociale, relateaza Adevarul. Dupa ce a cumparat 342 de apartamente de lux de pe piata libera din Bucuresti, primarul Capitalei, Adriean Videanu, le solicita alesilor locali sa modifice hotararea initiala, prin care locuintele urmau sa fie repartizate ca "locuinte sociale".

Vadim Tudor a primit din partea Papei "Medalia de Bronz" a Vaticanului, decoratie ce se acorda celor mai mari personalitati aflate in vizita la Sfintul Scaun. Prezenta vicepresedintelui Senatului la Vatican are loc in contextul in care liberalul Relu Fenechiu a cerut in Parlament formarea unei comisii speciale care sa se deplaseze la Roma pentru a vorbi cu autoritatile italiene despre situatia romanilor aflati in Italia.

Cu toate ca sunt platiti regeste din banii nostri, parlamentarii si-au pierdut orice farama de bun simt si au absentat ieri, in numar mare, de la serviciu. Mai mult, sub pretextul ca sunt implicati in campania electorala, alesii neamului au concediu toata saptamana viitoare, titreaza Libertatea.

Fondul norvegian de investitii Romania Invest a cumparat de la inceputul anului circa 800 de apartamente noi in cinci proiecte rezidentiale din Bucuresti si din imprejurimi, targetul investitorilor fiind obtinerea unui profit cuprins intre 30% si 50% la finalizarea apartamentelor. Fondul are peste 400 de investitori norvegieni, din care multe persoane fizice. La o medie de 130-150.000 de euro un apartament, rezulta ca investitiile au fost deja de peste 100 de milioane de euro.

Premierul roman a cerut fonduri europene pentru romi fara sa stie ca in Romania s-au cheltuit peste 200 de milioane de euro pentru conferinte, cursuri si evaluari, scriu Adrian Mogos, Petru Zoltan in Jurnalul National. Prim-ministrii Italiei si Romaniei au trimis la 7 noiembrie o scrisoare lui Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, in care se solicita sprijin financiar in special pentru integrarea sociala a romilor.

Octombrie 2004. O moneda destul de necunoscuta incepe sa atraga tot mai mult atentia fondurilor speculative, care, in ciuda restrictiilor BNR, plaseaza sume tot mai consistente pe piata valutara si monetara romaneasca, relateaza Radu Georgescu in Curierul National. Este urmat intocmai scenariul folosit si pe alte piete emergente, speculatorii cautand monede care sa ofere randamente cat mai inalte, desigur cu cota asumata de risc.

Presedintele Traian Basescu a sustinut, la Realitatea TV, ca situatia din Italia este departe de a fi o problema externa, ea fiind cauzata de situatia sociala grava creata de realitatile din Romania, care a impins multi romani, inclusiv infractori, inspre aceasta tara. "Imaginea proasta a Romaniei este cauzata si de ministrii care vor sa cumpere terenuri in desert pentru infractori sau care apar la televizor luand plicuri, precum si de Guvernul care sta in functie desi are doar 20% sustinere", a comentat Basescu.

La al treilea mandat de primar al municipiului Mangalia, Zanfir Iorgus risca sa nu mai intre in nici o competitie electorala din cauza dosarelor existente la DNA si, mai nou, a unui fals in declaratia de avere, informeaza Tiberiu Lovin in Romania Libera.

Incercand sa atraga atentia asupra situatiei grave din Italia, Basescu a prezentat o lista cu 9 romani care ar fi fost ucisi in Italia "numai in luna noiembrie". Socoteala sa este exagerata fata de cea a politistilor romani si a autoritatilor italiene, relateaza in Evenimentul Zilei Mihaela Stanciucu si Anca Simina .

Campania antiromaneasca din Italia a avut urmari cu totul neasteptate noaptea trecuta cand intr-un hotel central din Torino actrita Laura Vasiliu s-a trezit cu usa sparta de carabinierii italieni, informeaza in Gandu, editia online. Acestia au navalit in camera, i-au facut perchezitie si erau gata sa o aresteze.
Publicat Joi, 15 Noiembrie 2007 - 08:38
Cuvinte cheie: Videanu, Vadim, Basescu, investitie, Tariceanu, euro, Iorgus, antiromani, Papa, Prodi | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Vineri, 20 Iulie
EURO = 4.6562 lei | DOLAR = 3.9954 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours