Ioan Rus paraseste conducerea filialei de la Cluj a PSD

Ioan Rus a demisionat ieri din functia de presedinte al PSD Cluj, demisia sa fiind deja trimisa presedintelui partidului, Mircea Geoana, consemneaza Cotidianul. Potrivit unui comunicat remis agentiei MEDIAFAX, in care nu sint aratate motivele demisiei lui Ioan Rus, acesta a declarat, in cadrul sedintei BPJ Cluj, ca va continua sa isi exercite atributiile ce ii revin in calitate de vicepresedinte al PSD pentru regiunea nord-vest, pentru a incerca o mai buna coordonare a activitatii partidului la nivel regional.

O firma de apartament a primit, fara licitatie, 41.000 de euro pentru ca [a]a transformat litera i a brandului Romania intr-un omulet, informeaza Gandul. "Imaginea", nasita de Agentia pentru Strategii Guvernamentale, va trebui sa apara pe toate actele oficiale emise de institutiile publice.

Dupa mai bine de trei ani de scandaluri si procese, administratia locala Corbu va initia, incepand cu ianuarie 2008, procedurile pentru retrocedarea unei suprafete de 600 de hectare in zona ariilor protejate ecologic, titreaza Romania libera.

Ludovic Orban, ministrul Transporturilor, a ramas fara permis dupa un accident de circulatie, consemneaza Adevarul. Conform unor surse, duminica la pranz, el ar fi lovit usor o femeie. Oficial insa, victima nu exista.Accidentul a avut loc duminica, in apropierea Palatului Cotroceni. Ludovic Orban era la volanul unui Audi A6 cu numarul de inamatriculare B108825 .

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii va decide azi modalitatea de achizitie a noului avion multirol care va intra in dotarea Armatei Romaniei. Fiind vorba de un program strategic, membrii CSAT vor stabili daca achizitia celor 48 de aeronave se va face prin licitatie internationala sau negociere directa, consemneaza Ziua.

Peste 2,93 milioane de salariati sub 45 de ani si-au ales deja fondul pentru pensia privata obligatory, mult peste estimari, relateaza Ziarul Fianciar. Aproximativ 330.000 de clienti au aderat la fondurile de pensii private numai in ultimele doua saptamani, potrivit datelor colectate de ZF de la cele 18 companii de pensii.

In acest an, cateva zeci de "copii ai Revolutiei" au fost sarbatoriti la Timisoara, asa cum se cuvine. Nascuta intre 15 si 25 decembrie 1989, "noua generatie" a atins majoratul in aceasta iarna, titreaza Jurnalul National. Fiecare a primit din partea Asociatiei ALTAR 1989 o diploma si o medalie.

Scumpirea terenurilor in Capitala este o realitate de care potentialii investitori in real-estate-ul autohton se lovesc in mod invariabil in ultima perioada, scrie Curierul National. Pentru cei ce considera insa ca lucrurile au ajuns cam departe la capitolul preturi in Bucuresti, exista si o alta varianta, cu siguranta mult mai exotica: achizitionarea unei insule!
Publicat Marti, 18 Decembrie 2007 - 08:28
Cuvinte cheie: Rus, brand, Corbu, Orban, avon, licitatie, pensie, revolutie | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Joi, 19 Iulie
EURO = 4.6541 lei | DOLAR = 4.0032 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours