INS a ratacit peste 700.000 de salariati

Institutul National de Statistica a pierdut 738.404 salariati. In toate documentele oficiale, de la Guvern la UE, Romania apare cu 4.803.600 salariati, cifra comunicata de Statistica. Dar la Casa Nationala de Pensii, adica acolo unde se strang banii, figureaza 5.542.000 de contribuabili care au statut de salariat si un singur contract de munca, titreaza Gandul.

Politistii de la Crima Organizata Craiova, Mehedinti si Timisoara au retinut miercuri 45 de persoane acuzate de infractiuni informatice comise in Europa si SUA. Joi, la Bucuresti au fost prinse alte sapte care furau din conturile bancii Raiffeisen, anunta Cotidianul.

Sorin Oprescu, candidat independent la Primaria Capitalei, recurge la un limbaj de cartier plin de argouri, povesti si apelative, pentru a seduce sindicatele din curtea PSD, noteaza Evenimentul Zilei. Oprescu s-a intalnit ieri cu muncitorii de la Republica si cu membrii Sindicatului "Malaxa", pentru a-i ruga sa "duca vorba mai departe" despre candidatura sa. A venit imbracat la costum, dar le-a vorbit celor adunati in cantina fabricii folosind termeni exotici precum: mangleala, smenuri sau ciordeala.

Guvernul a constatat ca sute de persoane cu handicap au profitat de o "portita legislativa" care le-a permis sa achizitioneze limuzine, salupe si iahturi prin credite bancare cu dobanzi suportate de stat, dezvaluie Romania libera. Legea nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap stipuleaza posibilitatea persoanelor adulte cu handicap grav si accentuat de a beneficia de credite ale caror dobanzi se suporta din bugetul de stat, prin bugetul ANPH, pentru achizitionarea unui singur mijloc de transport si pentru adaptarea unei locuinte (conform nevoilor de acces), cu conditia platii la scadenta a ratelor creditului.

La o luna de la realegerea fortelor de dreapta, Cabinetul Silvio Berlusconi s-a reunit, ieri, la Napoli, pentru a anunta pachetul de masuri destinate imigratiei clandestine din Italia, noteaza Ziua. Napoli nu a fost ales intamplator, in conditiile in care media italiana afirma ca scandalul gunoaielor, nerezolvat nici azi, a fost regizat de mafie in favoarea lui Berlusconi, care apare azi ca salvator al orasului.

Astazi se implinesc trei ani de la revenirea in tara a celor trei jurnalisti romani rapiti in Irak. Mai trebuie sa asteptam "doar" 47 pentru a afla adevarul gol-golut privind eliberarea lui Sorin Miscoci, Marie Jeanne Ion si a lui Ovidiu Ohanesian, titreaza Jurnalul National. Asta daca nu cumva intre timp presedintele Basescu "scapa" un asemenea secret pe la televizor.

Seful unei organizatii prezente pe piata locala castiga, in medie, 11.600 de euro brut pe luna, cu 30% mai mult decat femeile care ocupa o astfel de pozitie si care au venituri de putin peste 8.000 de euro, arata datele studiului salarial Total Remuneration Survey, realizat de firma de consultanta in resurse umane Mercer, relateaza Ziarul Financiar.

Aproape un sfert dintre romani intentioneaza sa cumpere o casa in urmatorii zece ani, dar in prezent doar 7,5% dintre acestia au si potentialul de finantare necesar, pe baza venitului declarat, se arata intr-un studiu al UniCredit Tiriac Bank, prezentat miercuri, relateaza Curierul National.

Pana in 2030, consumul de energie pe perioada verii ar putea creste cu 28% din cauza temperaturilor ridicate, fenomen cu atat mai grav, cu cat centrala nucleara de la Cernavoda nu va fi functionala daca nivelul Dunarii va scadea semnificativ, titreaza Gardianul.
Publicat Joi, 22 Mai 2008 - 08:42
Cuvinte cheie: salariat, hacker, Oprescu, handicap, Berlusconi, rapire, CEO, casa, centrala | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Sambata, 21 Iulie
EURO = 4.6562 lei | DOLAR = 3.9954 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours