In drumul catre Europa, Nabucco ocoleste Romania

Conducta Nabucco a ajuns un proiect de domeniul trecutului, iar Romania a pierdut si ultima sansa de a avea acces la gaze naturale mai ieftine. Gazprom a marcat o noua victorie impotriva conductei ce ar fi trebuit sa ocoleasca Rusia si sa ofere acces Europei la resursele din zona Marii Caspice, titreaza Gandul.

Statul ar putea plati in perioada imediat urmatoare un sfert de miliard de euro cu titlu de "spor de risc si suprasolicitare neuropsihica" pentru magistrati si personalul auxiliar de specialitate din cadrul instantelor si parchetelor, informeaza Romania libera.

Un teren de 150 de hectare din apropierea Capitalei, concesionat de Agentia Domeniilor Statului (ADS) unei societati private, a ajuns in posesia unui om de afaceri cunoscut drept interfata a unui grup de dezvoltatori imobiliari din Constanta, relateaza Evenimentul Zilei.

Banii platiti de Guvernul roman pentru cazarea si transportul jurnalistilor de la Travel Channel au fost o recompensa pentru faptul ca acestia au renuntat sa mai filmeze satrele de tigani din Romania, anunta Cotidianul.

Marele campion Ilie Nastase spune ca nu mai suporta nedreptatile din Romania si ca societatea este capusata de "smecherii" care ocolesc legea. El avertizeaza ca sportul romanesc se afla intr-o situatie critica, titreaza Adevarul.

Partidul Civic Maghiar forteaza azi inscrierea la Tribunal pe baza unor falsuri grosolane. Listele cu semnaturi sunt pline de romani care neaga ca si-ar fi dat acordul vreodata pentru infiintarea formatiunii etnice maghiare ce militeaza pentru autonomia teritoriala a "Tinutului Secuiesc", titreaza Ziua. Liderii formatiunii ameninta cu ample manifestatii de protest, la Bucuresti si in Ardeal, in cazul neinregistrarii PCM.

Cei mai mari 10 distribuitori de pe piata bunurilor de larg consum (FMCG) au ajuns anul trecut la afaceri cumulate de aproximativ doua miliarde de euro, raportand un ritm mediu de crestere a vanzarilor in lei de circa 20% fata de 2006, consemneaza Ziarul Financiar.

Presedintele Basescu a promovat pe cand era ministru al Transporturilor o ordonanta de urgenta a Guvernului prin care familia sa scapa de returnarea unei datorii de circa 200.000 USD plus dobanzi catre Banca Agricola, obtinuta in mod preferential pe cand era parlamentar, relateaza Jurnalul National.

Achizitiile prin credite ale produselor electronice, electrocasnice si IT&C vor reprezenta anul acesta 30% din vanzarile retailerilor, in crestere cu 35-40% fata de 2007, informeaza un comunicat al Flamingo International, citat de Curierul National.

Ministrul transporturilor, Ludovic Orban, liderul PIN, Cozmin Gusa, si rectorul Universitatii Politehnica Bucuresti, Ecaterina Andronescu, au participat ieri, alaturi de studenti, la o actiune de plantare de copaci in Regie, informeaza Libertatea.
Publicat Vineri, 14 Martie 2008 - 08:27
Cuvinte cheie: Nabucco, magistrati, teren, travel channel, Ilie Nastase, PCM, afacere, Basescu, primarie | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Miercuri, 18 Iulie
EURO = 4.6572 lei | DOLAR = 3.9685 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours