Iliescu adanceste conflictul din PSD

Ion Iliescu i-a acuzat pe Mircea Geoana si pe liderii grupului de la Cluj ca sunt "reformatori care vor sa lege partidul fedeles" pentru a-l ceda presedintelui, titreaza Evenimentul Zilei. In mijlocul unui miting electoral al PSD, Ion Iliescu s-a rafuit cu Mircea Geoana si cu grupul de la Cluj. Nu i-a nominalizat, dar i-a identificat drept "asa-zisii reformatori" care "vor sa dea partidul pe mana lui Basescu".

Televiziunea publica a platit anul acesta 75.000 de ore suplimentare pentru salariatii din Bucuresti, fara sa se uite la gaura din buget de 9 milioane de euro, informeaza Cotidianul. Pentru ca nu s-au grabit sa plece acasa dupa incheierea programului, o parte din jurnalistii televiziunii publice au incasat salarii de ministri in primele opt luni ale anului, in timp ce soferi ai institutiei au ajuns la venituri de 4.000 de lei pe luna.

Cresterea peste asteptari a preturilor productiei industriale se va resimti, in final, tot in buzunarul consumatorului scrie Adevarul. Indicatorii statistici economici de pe toate fronturile vin sa sustina avertismentul lansat saptamana trecuta de guvernatorul Mugur Isarescu: "Nu mai trageti de economie, ca se rupe". Iar rezistenta la rupere pare tot mai mica.

Ministrul Internelor, Cristian David, a tinut ascuns, timp de trei zile, faptul ca procurorul Marian Sintion, consilierul sau, a fost urmarit de Directia Generala de Informatii si Protectie Interna, serviciul secret care se afla in subordinea sa. Filorii au fost prinsi in flagrant de Jurnalul National.

BCR lanseaza luni o oferta de cumparare a tuturor participatiilor minoritare detinute de diferiti actionari (firme si persoane fizice) la trei mari subdiare ale grupului: BCR Asset Management, BCR Asigurari de Viata si BCR Leasing. Oferta va fi valabila pana pe 23 noiembrie, informeaza Ziarul Financiar.

Mostenitorii Malaxa si Auschnit decid dupa listarea Fondului Proprietatea la Bursa de Valori Bucuresti ce fac cu detinerea de 8%, scrie Curierul National. Urmasii lui Nicolae Malaxa au primit 1.080.578.000 actiuni, reprezentand 7,58% din capitalul Fondului Proprietatea, participatia mostenitorilor lui Max Auschnit fiind de 0,2697%, respectiv 37.697.416 actiuni.

Daca sambata seara Traian Basescu a petrecut alaturi de amicii din PD si alti cativa apropiati politici, ieri el a preferat compania familiei pentru a-si serba ziua de nastere. Presedintele a implinit ieri 56 de ani.

Federatia Romana de Fotbal (FRF) a anuntat la sfarsitul lunii octombrie ca, pentru prima data, va scoate la licitatie drepturile de transmisie a meciurilor echipelor nationale de fotbal, titreaza Ziua. Desi se doreste a fi o procedura transparenta in cadrul careia fiecare post de televiziune sa aiba sanse egale, licitatia este una cu dedicatie pentru MediaPro, jocurile fiind facute pentru trustul lui Adrian Sarbu.

Fostul Ministru de Externe al Romaniei Mihai Razvan Ungureanu critica activitatea actualului Cabinet Tariceanu, despre care spune ca trebuie sa-si asume cateva chestiuni ce stau la baza problemelor actuale din Italia: "Din februarie, Guvernul nu mai are un program coerent de promovare a imaginii Romaniei. S-a mizat doar pe originea si cultura latina comune", citat in Romania Libera.
Publicat Luni, 5 Noiembrie 2007 - 08:32
Cuvinte cheie: Iliescu, televiziune, inflatie, filaj, Malaxa, aniversare, licitatie, mall, BCR, David | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Joi, 19 Iulie
EURO = 4.6541 lei | DOLAR = 4.0032 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours