Guvernul Prodi a cazut

Cabinetul condus de premierului italian Romano Prodi a cazut aseara in Senat, nereusind sa obtina votul de incredere al membrilor Camerei superioare a parlamentului de la Roma, consemneaza Evenimentul Zilei. Un numar de 161 de senatori au votat impotriva Cabinetului Prodi si doar 156 in favoarea sa. S-a inregistrat si o abtinere.

Majoritatea femeilor de pe scena politica romaneasca au reusit sa faca un pas in fata impinse de barbate. Ei au facut si desfacut listele parlamentare. Ei au facut si desfacut guvernele. Si tot ei au decis scoaterea unora din scena, scrie Jurnalul National.

O vulpe turbata era sa ravaseasca Bucurestiul. Animalul a intrat, anul trecut, in curtea unui bucurestean din sectorul 5 al Capitalei muscandu-i cainele. Dupa ce a omorat-o, omul a dus cadavrul vulpii la laboratorul Directiei Sanitar-Veterinare Bucuresti. Directia Sanitar-Veterinara Bucuresti a incercat initial sa paseze vulpea autoritatilor sanitare din Ilfov, scrie Gandul.

Hotarele Rezervatiei "Delta Dunarii" au fost astfel croite de catre guvernatorul Deltei incit jumatate din suprafata sa fie lasata la dispozitia vinatorilor. Ministrul Mediului a interzis vinatoarea cind a aflat, relateaza Cotidianul.

In timp ce tarile vecine au stiut sa-si negocieze cu Rusia aprovizionarea cu energie, Romania a pierdut pasul, informeaza Adevarul. Populismul ridicat la rang de politica de stat pagubeste Romania, care risca sa iasa cu totul de pe harta energetica a Europei.

Culorile drapelului romanesc nu mai sunt rosu, galben si albastru, ci galben, rosu si portocaliu. Alexandru Ioan Cuza nu mai este domnitorul care a condus Romania dupa Unirea Principatelor din 1859, ci un important lider al PNL. Un fel de parinte moral al actualului premier Calin Popescu Tariceanu. Cam acestea ar fi ideile ce i-ar ramane in minte unui scolar care a urmarit ieri, la televizor, circul electoral deplorabil organizat de politicienii romani cu prilejul sarbatoririi Zilei Unirii la Iasi, consemneaza Romania libera.

Intr-un apel adresat mass-media, in care invoca necesitatea unei "info-etici", Papa Benedict al XVI-lea a criticat dur mijloacele de comunicare in masa, care sunt din ce in ce mai mult folosite pentru a impune "modele distorsionate" de viata, si a condamnat raspandirea tot mai larga a publicitatii obsesive, a vulgaritatii si a violentei, relateaza Ziua.

Actiunile BRD SocGen au fost suspendate ieri de la tranzactionare timp de 2 ore si jumatate, dupa ce Banca franceza Societe Generale a anuntat joi dimineata ca este victima a unei fraude, in cadrul diviziei sale de brokeraj, ce se ridica la 4,9 miliarde euro, la care se adauga si deprecieri ale activelor, legate de criza creditelor ipotecare, de doua miliarde euro.

Companiile de pensii private obligatorii (pilonul II) au inregistrat un varf-surpriza de vanzari in ultimele zece zile ale campaniei de aderare (7-17 ianuarie), circa 800.000 de noi clienti alegandu-si fondul de pensii in aceasta perioada, potrivit estimarilor facute pe baza ultimelor cifre avansate de liderii pietei, informeaza Ziarul Financiar.

Toata crema politicii romanesti si-a dat intalnire la Iasi, cu prilejul implinirii a 149 de ani de la Unirea Principatelor. Iata filmul zilei de ieri, titreaza Libertatea. Presedintele a gresit cu zece ani data Unirii, el spunand ca au trecut 159 in loc de 149 de ani. Atat seful statului, cat si premierul au fost huiduiti copios de miile de ieseni.
Publicat Vineri, 25 Ianuarie 2008 - 08:37
Cuvinte cheie: Prodi, femei, vulpe, delta dunarii, unire, Papa, BRD, frauda, pensie | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Luni, 21 Mai
EURO = 4.6303 lei | DOLAR = 3.9308 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours