Euroalesii au ales munca in locul privilegiilor

Euroalesii romani care vor reprezenta tara noastra in Parlamentul European nu vor avea masina la discretie si nici telefon mobil. Nimeni in afara de presedintele Parlamentului European, Hans-Gert Poettering, nu are masina personala. Toti europarlamentarii folosesc automobilele de la forul european, dar nu pe o distanta mai mare de 20 de km de la cladirea Parlamentului, informeaza Libertatea.

Firma KVB Economic SRL, care are drept actionari majoritari pe Sulfina Barbu, fost ministru al Mediului, Silvian Ionescu, fost comisar general al Garzii de Mediu, si Ioan Gherhes, fost director general al Agentiei Nationale de Protectie a Mediului, a facut un studiu de impact, avand ca subiect Padurea Baneasa, relateaza Jurnalul National.

Comisia Europeana (CE) deschide procedura de infringement impotriva Romaniei, pentru proasta functionare a numarului de urgenta 112 si continua procesul impotriva taxei de prima inmatriculare, pentru ca reactia Guvernului nu a fost satisfacatoare, titreaza Romania libera.

Cine e principalul vinovat pentru erorile care scot pe usa spitalelor sute de morti sau mutilati? "Evenimentul zilei" incepe, campania "Spitalul dauneaza grav sanatatii", in care veti citi despre romani care au fost victime ale sistemului medical din Romania. Nicolae Jianu a ramas orb dupa ce a fost operat de cataracta in conditii incerte, scrie Roxana Lupu in Evenimentul Zilei.

Grupul de firme RER Romania SRL este cel mai important "gunoier" din tara, asigurand serviciile de salubrizare din 8 orase: Bucuresti, Timisoara, Buzau, Oradea, Galati, Braila, Tulcea si Deva, informeaza in Gandul Robert VERESS. RER este patronata de familia germana Remmert (tata si fiu), dar supervizata politic de persoane-cheie din PD, in frunte cu deputatul Cezar Preda, vicepresedinte democrat si seful Comisiei parlamentare de control al SIE.

Autoritatile medicale tin ascunse serviciile gratuite de care romanii, acum cetateni comunitari, se pot bucura in UE. Secretomania asupra "Formularelor E***" face economii la buget pe seama bolnavilor, informeaza Cotidianul.

Angajamentul autoritatilor de a aplica modificarile la taxa de prima inmatriculare pana la jumatatea anului viitor nu i-a impresionat pe oficialii europeni, scrie Curierul National. Comisia Europeana a decis ieri sa treaca la faza a doua a procedurii de infringement impotriva Romaniei, acordand un termen de doua luni pentru schimbarea legislatiei.

Comisia Europeana a fost informata despre rezultatul testului Laboratorului National de Referinta care indica prezenta virusului H5N1 in judetul Tulcea, relateaza Adevarul. Romania se afla din nou sub amenintarea gripei aviare. Focarul de infectie a fost depistat ieri, in localitatea Murighiol din judetul Tulcea. Mai multe pasari au fost eutanasiate si s-a inceput vaccinarea localnicilor.

Episcopii nu vor mai fi alesi de Colegiul Electoral Bisericesc, ci de Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane (BOR), la propunerea sinodului mitropolitan, in consultare cu Adunarea Eparhiala a eparhiei vacante, potrivit noului Statut de organizare si functionare a BOR aprobat ieri, titreaza Ziua.

Lorand Szarvadi si Ferenc Hegedus, care au vandut afacerea Domo unui fond de investitii, pariaza acum pe constructia unui cartier rezidential la 15 km de Bucuresti, relateaza Ziarul Financiar.
Publicat Joi, 29 Noiembrie 2007 - 08:33
Cuvinte cheie: europarlamentar, mediu, spital, gunoier, formular, inmatriculare, aviara, episcop, teren, infringement | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Marti, 17 Iulie
EURO = 4.655 lei | DOLAR = 3.9774 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours