Creditele punte pentru case mai asteapta

Casa veche, avans pentru una noua/b], scrie Romania Libera, explicand ca apartamentul vechi poate fi inlocuit cu unul nou printr-un credit punte. Cedarea locuintelor vechi nu este insa incurajata de proprietarii noilor complexuri rezidentiale, nici de banci. Cedarea casei vechi ca avans pentru una noua este o solutie care i-ar putea avantaja pe cei care doresc sa isi schimbe apartamentele, insa nu incep demersurile pentru ca nu intotdeauna se face vanzarea in timp util, pentru ca toate procedurile cer timp.

Evenimentul Zilei prezinta Harta inteligentei emotionale in Romania, aratand ca primul studiu privind impactul inteligentei emotionale asupra companiilor romanesti evidentiaza persoanele aflate in posturi de top nu cunosc stresul, femeile sunt in general mai inteligente emotional decat barbatii, iar cele cu studii postdoctorale pot schimba radical organizatiile. Nivelurile inteligentei emotionale (EQ) cele mai ridicate din tara sunt ale femeilor din Banat si Oltenia, iar la polul opus se situeaza cele ale barbatilor din Moldova, Bucovina si Banat, precum si ale femeilor din regiunea de Nord-Est. Dintre barbati, nivelul de inteligenta cel mai ridicat il au ardelenii.

Urmasul lui Ford Fiesta ar putea fi produs la Craiova, scrie Cotidianul, explicand ca Ford intentioneaza sa fabrice exclusiv in uzina de la Craiova un nou model de autoturism aflat in prezent in curs de proiectare in Germania si Marea Britanie. Specialistii romani din presa auto sint, in unanimitate, de parere ca Ford are in vedere fabricarea in Romania a unui model de clasa mica, cum este cazul Fiesta, sau mini, in genul Ka. Nu este exclus insa nici un potential concurent pentru Logan, conform Cotidianul.

Gandul relateaza ca Basescu face prevestiri sumbre si blocheaza Guvernul la ordonante. Astfel, presedintele Traian Basescu a anuntat, ieri seara, ca a promulgat Legea pensiilor, intr-o declaratie de presa in care a atacat dur Guvernul pentru felul iresponsabil si pentru "lasitatea" cu care a gestionat aceasta problema. "In locul unei analize economice, asa cum am solicitat, am primit un raspuns incarcat de deziderate, declaratii politice, fara nici o fundamentare, asa cum o cere Constitutia", a spus Basescu, citat de Gandul. Desi a aprobat legea pensiilor, Presedintele nu a promulgat nici pana acum legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonante pe perioada vacantei parlamentare. In felul acesta, razboiul dintre cele doua palate intra in vara cu munitie proaspata, considera Gandul.

Adevarul anunta ca astazi este cea mai calduroasa zi din noul val de canicula abatut asupra Romaniei, care se va prelungi pana la sfarsitul saptamanii viitoare, temperatura la umbra urcand pana la 40C. Este insa foarte posibil ca astazi sa fie atinsa temperatura de 41 de grade, conditii in care este decretat codul rosu, adauga Adevarul. Aproape 11.000 de persoane din intreaga tara au apelat, luni, la camerele de garda sau serviciile de primire urgenta ale spitalelor, la care s-au adaugat alte 8.700 persoane marti. Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca perioada in care va trebui sa infruntam arsita se va prelungi pana pe 27 iulie.
Publicat Joi, 19 Iulie 2007 - 08:32
Cuvinte cheie: imobiliare, caldura, basescu, pensii | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Vineri, 20 Iulie
EURO = 4.6562 lei | DOLAR = 3.9954 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours