Cotidianul: Cel mai "destept baiat" din sanatate este o femeie

Gandul ne informeaza ca regia de apa a decis efectuarea unei revizii de apa in 13 cartiere din Capitala: Colentina, Bucur Obor, Stefan cel Mare, Pantelimon, Iancului, Mihai Bravu, Titan, Vitan, Calarasi, Berceni - Oltenita, Marasesti, Decebal, Unirea. Decizia a fost luata de directorul general al regiei, Virgil Ramba, fara sa informeze populatia sau autoritatile locale. Vestea buna ar fi ca mai-marii RADET au dat asigurari ca "pana" de apa nu va dura mai mult de 2-3 zile.

In politica, "toate-s vechi si noi is toate". Discutiile despre motiuni de cenzura, Guvern, Calin Popescu Tariceanu, PD, PSD, Traian Basescu etc raman in continuare articole principale in paginile de politica ale celor mai mari cotidiane. Adevarul ne lamureste ca totul se schimba, dar ramane la fel, avand in vedere ca PSD fuge de motiunea lui Boc. Astfel, social democratii lui Geoana nici nu vor vota motiunea inaintata de Partidul Democrat, nici nu vor lansa o motiune proprie, care sa puna in pericol postul premierului Tariceanu. Sub pretextul ca este nevoie de stabilitate pana la summitul NATO, din aprilie 2008, social-democratii au anuntat ca vor depune doar motiuni simple.

Cotidianul ne anunta pe prima pagina ca Cel mai "destept baiat" din sanatate este o femeie. Reporterii Cotidianul au descoperit ca un grup restrans de firme livreaza medicamentele pentru boli grave, fara licitatie, suma castigata - si reiesita doar din cateva acte aditionale - fiind de aproximativ un miliard de euro. Anca Vlad, proprietarul companiei Fildas Trading SRL, este unul dintre primii distribuitori de medicamente din Romania, pare a fi, conform celor descoperite de Cotidianul, cel mai activ jucator pe piata medicamentelor din Romania.

Evenimentul Zilei ne anunta ca Bookfest si-a inchis portile. Editurile au declarat ca au avut vanzari mari, in timp ce organizatorii au constatat ca editia din acest an a targului a avut mai putini vizitatori decat cea de anul trecut - 70.000. Cei care au analizat targul de carte au declarat ca Bookfest 2007 s-a ridicat la nivel european din toate punctele de vedere, insa lipsa popularizarii evenimentului a condus la un numar redus de vizitatori.

In politica externa, cel mai important eveniment de peste weekend a fost vizita lui George Bush, presedintele SUA, in Albania. "Eroul" Bush in vizita din Albania titreaza Jurnalul National cu ocazia primei vizite a unui lider american in aceasta tara din 1985 pana in prezent. Jurnalul National descrie primirea lui Bush de catre albanezi ca a unui adevarat erou, cu bai de multime si declaratii emotive. "Statele Unite sunt in inima mea, le iubesc", ar fi declarat un albanez.

Romania Libera a descoperit originea scandalului in care sunt implicati politicieni francezi, romani, si un mare lant de hypermarket-uri - Carrefour. Watergate-ul francez are radacini iesene ne informeaza Romania Libera, aratand ca la baza controversei generate de interventia presedintelui Senatului francez, Christian Poncelet, pe langa omologul sau roman Nicolae Vacaroiu este un teren de 35 de hectare de la marginea Iasiului, pe care se ridica un complex Carrefour. Conform cotidianului, terenul a fost revendicat de mai multe persoane si doua parohii catolice, iar Primaria Iasi a emis actele de proprietate. Cu toate acestea, Primaria Iasi a eliberat autorizatia de constructie a unui complex imobiliar, inclusiv centrul comercial Carrefour, catre compania Ermes Holding.

Printre subiectele din ziarele de maine se vor regasi cu siguranta discursuri despre migratia in Uniunea Europeana si, probabil, inca o amanare in dosarul Hayssam. Despre acestea veti putea citi chiar astazi pe www.FrontNews.ro.
Publicat Luni, 11 Iunie 2007 - 08:44
Cuvinte cheie: radet | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Luni, 18 Iunie
EURO = 4.6662 lei | DOLAR = 4.024 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours