Cel mai generos angajator: statul roman

Numai in ultimul an, salariile in administratia publica au fost majorate cu 42%, cea mai mare crestere dintre toate domeniile de activitate, titreaza Ziarul FInanciar. Functionarii din administratia publica au beneficiat de cea mai mare crestere salariala (42% in euro) in primele noua luni ale acestui an.

Primaria Capitalei a concesionat mii de metri patrati in zone centrale ale Bucurestiului la preturi de zeci de ori mai mici decat prevede legea, titreaza Cotidianul. Oameni de afaceri precum Dorin Cocos, Dan Besciu si Sorin Creteanu au in concesiune mii de metri patrati in buricul Bucurestiului platind o redeventa lunara cuprinsa intre cinci si maximum 70 de euro metrul patrat.

In exclusivitate pentru "Romania Libera", Radu Dochioiu, alias Rudy Rusch, a fost de acord sa dezvaluie opiniei publice unele dintre operatiunile strict secrete ale Securitatii romane organizate in Occident de catre departamentul CIE condus de generalul Nicolae Plesita, la inceputul anilor 80, cu scopul lichidarii disidentilor regimului Ceausescu si mai ales a "naparcilor" de la postul de radio Europa Libera.

Oriunde e mai bine ca acasa - e concluzia finala a ocupantilor unei tabere ilegale de langa Torino, relateaza Gandul. Tigani romani sunt in Torino vreo doua mii. Majoritatea stau in "campi nomadi" ilegale. Numai 150 au ajuns in tabara de rulote de la Lungo Stura, unde municipalitatea le-a amenajat spatii speciale cu energie electrica si bucatarii.

De la Focsani la Roma: o viata de roman, cu militieni, afaceristi si politicieni. Fostul interlop, Costica Argint, devenit celebru dupa imbratisarea cu Cioroianu, povesteste cum i-au distrus viata militienii de dinainte de Revolutie, titreaza Evenimentul Zilei.

"Am strans peste sapte milioane de semnaturi ca sa il trimitem pe Prodi acasa", a spus fostul premier italian Silvio Berlusconi, cand a anuntat recent fondarea unui nou partid de centru-dreapta: Partidul Poporului Italian al Libertatii, informeaza Adina Suteu in Adevarul. Prin aceasta miscare politica, el urmareste aplanarea tensiunilor din coalitia pe care o conduce.

Dosarul deschis de Tulus si Morar ministrului Justitiei, Tudor Chiuariu, si fostului ministru al Comunicatiilor, Zsolt Nagy, este construit pe un imens fals prin omisiune, informeaza Ziua.

Presedintele Bursei de Valori Bucuresti, Septimiu Stoica, a anuntat ieri ca isi va prezenta demisia din functia detinuta la BVB in cadrul Adunarii Generale din 18 decembrie si a cerut contopirea functiilor de presedinte al Consiliului de Administratie si cea de director general al institutiei, scrie pentru Curierul National Diana Cioltei.

Guvernul a decis, ieri, printr-o ordonanta de urgenta, sa modifice orarul de vot pentru referendumul din 25 noiembrie, informeaza Libertatea. Astfel, cetatenii care vor sa-si exprime optiunea in ceea ce priveste introducerea votului uninominal vor putea face acest lucru intre orele 7.00-21.00, la fel ca in cazul euroalegerilor.]

In Cimitirul Central din Breaza, rivalitatea dintre familiile Tinu si Iucinu s-a facut simtita pe tot parcursul celor aproape cinci ore cat a durat exhumarea corpului neinsufletit al regretatului gazetar, relateaza pentru Jurnalul National Violeta Fotache sii Laura Calciu. Corpul a fost ieri supus unor noi expertize medico-legale si criminalistice, necesare pentru a elucida misterul din jurul mortii ziaristului.
Publicat Marti, 20 Noiembrie 2007 - 10:11
Cuvinte cheie: salariu, concesionare, Rudy Rusch, tigani, Costica Argint, DNA, BVB, orar, deshumare | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Miercuri, 18 Iulie
EURO = 4.6572 lei | DOLAR = 3.9685 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours