Campania electorala la final

Cei 362.061 de candidati din toata tara (membri ai celor 44 de partide si aliante inscrise in cursa sau independenti) vor mai avea la dispozitie ziua de astazi si noaptea de vineri spre sambata pentru a-si cuceri electoratul. Duminica, ei vor sustine examenul final, in fata a circa 18,3 milioane de potentiali electori, inscrisi pe listele de vot, scrie Romania libera.

Mafia imobiliara este atat de eficienta incat a ajuns sa-ti fie frica sa arati actele de proprietate chiar si in fata autoritatilor. Asta a patit familia Tecsi Stefan Grigore care a ramas fara 825 de metri patrati in Baneasa dupa ce s-a dus cu actele terenului la Primaria sectorului1, informeaza Gandul.

Eforturile tinerilor diplomati Cosmin Dinescu, Veronica Anghel si Felix Zaharia au convins comunitatea internationala sa sprijine Bucurestiul in lupta pentru conservarea mediului din Delta Dunarii. Delegatii prezenti la reuniunea Conventiei Espoo desfasurata la jumatatea acestei luni, la Bucuresti, au decis in unanimitate ca Ucraina a incalcat prevederile tratatului de mediu transfrontalier in cazul Canalului Bistroe. Acestia au adresat tarii vecine un avertisment de incetare a lucrarilor. Succesul obtinut de partea romana este insa rezultatul multor ani de munca.

Armata Statelor Unite ale Americii a anuntat, ieri, ca rata sinuciderilor inregistrata anul trecut intre trupele active a atins un nivel record, informeaza Reuters, citat de Evenimentul Zilei. Armata SUA a anuntat ca 115 soldati s-au sinucis anul trecut, cu 12.7% mai mult decat nivelul de 102 sinucideri, inregistrat in 2006. Este cel mai mare numar de sinucideri inregistrat de fortele armate americane din 1980, cand armata a inceput sa efectueze aceste statistici.

Zece pasari au concurat pentru a deveni simbol al "pasarii nationale" a Israelului: bufnita alba, nagatul, soimul rosu, pescarusul albastru, privighetoarea, colibri, barza, flamingo, vulturul si pupaza, scrie Ziua.

In Parcul Tineretului, doua hectare vor fi distruse, in scurt timp, pe spatiul verde urmind a fi construit un cartier de vile de lux, dezvaluie Jurnalul National. Consilierii generali au aprobat ieri schimbul de terenuri intre Marioara Micsunescu, o Constanda a Tineretului, si municipalitate, avind la baza o decizie definitiva si irevocabila, data de Camelia Sprinceana, aceeasi judecatoare care a decis si distrugerea Parcului Bordei.

Multe dintre societatile listate pe piata Rasdaq au intrat la tranzactionare in cadrul Programului de listare in masa din perioada anilor '94-'96, iar in anul 2008 multi dintre managerii acestor companii nu stiu de acest lucru, noteaza Curierul National.

Metoda inedita de atragere a voturilor electoratului pusa in aplicare miercuri de Marian Vanghelie, candidat la fotoliul de primar al sectorului 5, i-a suparat rau pe PD-L-isti, informeaza Libertatea. Ei au interpretat gestul lui Vanghelie, care a cadorisit votantii cu sute de telefoane mobile cu cartela, drept "mita electorala", reclamandu-l la Politie si la Biroul Electoral Central.

Pe lista sustinatorilor candidatului "independent" la Primaria Capitalei, Sorin Oprescu, se afla 24 de bebelusi. Nu au invatat inca sa mearga, nu pot sa articuleze "mama", "tata" sau "papa", nu stiu sa scrie, dar au semnat totusi pentru Sorin Oprescu, relateaza Curentul.
Publicat Vineri, 30 Mai 2008 - 08:36
Cuvinte cheie: cancidat, imobiliare, Bistroe, sinucidere, pupaza, Tineretului, Rasdaq, Vanghelie, Oprescu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Luni, 16 Iulie
EURO = 4.6589 lei | DOLAR = 4.0064 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours