C.E. nu s-a lasat manipulata

Chiuariu a sabotat Romania la Bruxelles, scrie Cotidianul, explicand ca ministrul Justitiei a cerut Comisiei Europene sa elimine din Raportul de tara aprecieri pozitive din capitolul dedicat Justitiei. Ministrul Chiuariu oferea trei argumente pentru care cerea atenuarea laudelor la adresa DNA, scrie Cotidianul: redundanta textelor, "dubii asupra calificativului de inalt profesionalism al ritmului anchetelor DNA" si "doar ritmul acestora nu este un indicator de inalt profesionalism", relateaza publicatia.

"Nu acuzam Romania. Vrem sa aflam adevarul", titreaza Romania Libera. Delegatia Parlamentului Romaniei la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE) a anuntat ca nu va mai participa la activitatile APCE pana cand raportorul Dick Marty nu va veni personal in Romania sa verifice asa-zisele informatii si probe secrete pe baza carora tara noastra este incriminata ca ar fi gazduit centre de detentie secrete, relateaza Romania Libera.

Evenimentul Zilei scrie despre revolutia iPhone, explicand ca americanii fac cozi uriase pentru noul "telefon total" de la Apple, cu player muzical, camera si navigator internet. Costul aparatelor este cuprins intre 500 si 600 de dolari, in functie de capacitatea memoriei. Aparatele iPhone sunt prevazute cu memorie flash de 4 sau 8 gigabiti, pentru stocarea de fotografii, imagini video si muzica, iar comenzile pot fi date prin simpla atingere a ecranului, relateaza Evenimentul Zilei. Zsolt Kadar, reprezentant al Integrated Romanian Information Systems, distribuitor exclusiv in Romania al produselor Apple, a confirmat pentru cotidian faptul ca vom avea iPhone si in Romania, cel mai probabil in aceasta iarna sau la inceputul anului viitor.

95% dintre romani merg duminica la cumparaturi, titreaza Gandul. Astfel, aproape toti romanii (95%) merg duminica la cumparaturi, la fel ca si bulgarii si croatii, dar intr-o pondere mai mica totusi decat consumatorii din Rusia, Bosnia-Hertegovina si Serbia, unde intreaga populatie ajunge in a ultima zi a saptamanii in magazine, potrivit unui studiu GfK, preluat de cotidian. Comparativ cu media saptamanala, romanii cheltuiesc sume mai mari duminica in hipermarketuri, la fel ca si in unitatile apartinand comertului traditional, in timp ce in restul zilelor prefera supermarketul, adauga Gandul.

47 de tari semnaleaza ca omenirea si-a pierdut increderea in Bush si Putin, scrie Adevarul. Conform unui sondaj de opinie international, neincrederea in deciziile presedintelui George W. Bush s-a transformat intr-un acut sentiment antiamerican, care dauneaza imaginii Statelor Unite in lume. George W. Bush nu a inregistrat un scor de peste 50% nici macar acasa la el, relateaza cotidianului, adaugand ca intreaga planeta pare sa doreasca retragerea americanilor din Irak si nimeni nu vede cu ochi buni operatiunile NATO din Afganistan. Tarile musulmane s-au exprimat cel mai critic la adresa Statelor Unite, intre cetatenii din zonele islamice scaderea imaginii fiind "de proportii abisale", adauga Adevarul, citand BBC.
Publicat Vineri, 29 Iunie 2007 - 08:27
Cuvinte cheie: chiuariu, iphone, marty, bush | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Sambata, 21 Iulie
EURO = 4.6562 lei | DOLAR = 3.9954 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours