Bula imobiliara incepe sa se dezumfle

Pretul de tranzactionare a apartamentelor vechi din cartiere precum Drumul Taberei sau Militari din Bucuresti a scazut cu 10-15% de la inceputul acestui an, in ciuda faptului ca valorile solicitate de catre proprietari sunt la acelasi nivel, potrivit intermediarilor de pe piata imobiliara, anunta Ziarul Financiar.

Adolescentii navigheaza in retea nesupravegheati, iar parintii de multe ori nu inteleg ce fac cei mici in fata computerelor, noteaza Evenimentul Zilei. Foarte multi copii navigheaza adeseori pe internet fara a fi supravegheati de adulti si risca astfel sa cada victime infractionalitatii. 45% dintre copiii chestionati in cadrul unui studiu realizat de Romtelecom si UNESCO recunosc faptul ca au transmis date personale despre ei prin intermediul internetului.

Un influent functionar din Ministerul Justitiei se lauda pe Internet ca e "omul de baza"al lui Bogdan Olteanu si ca nu-l misca nimeni cat e premier Calin Popescu Tariceanu. El i-a acordat Ioanei Tariceanu titlul de notar, dezvaluie Cotidianul.

BBC pregateste un film documentar despre viata lui Margaret Thatcher, anunta Adevarul. Un mare scandal se contureaza in jurul unui film facut de BBC despre fostul premier britanic, Margaret Thatcher. Simpatizantii sustin ca acesta s-ar baza pe o "barfa" politica.

In timp ce comisarul european Leonard Orban a avertizat ca raportul pe justitie va fi prezentat in contextul in care unele state membre UE, prin campanii de presa, s-au declarat pentru activarea clauzei de salvgardare, ministrul justitiei, Catalin Predoiu, a afirmat, foarte calm si linistit, ca raportul va fi unul obiectiv si echilibrat, iar misiunea de experti europeni a fost multumita de colaborarea cu autoritatile romane, informeaza Curentul.

Presedintele Bancii Centrale Europene, Jean-Claude Trichet, a declarat ieri ca pietele financiare continua sa treaca printr-un proces de corectie, in timp ce Clay Lowery, secretarul pentru afaceri internationale din cadrul Trezoreriei americane, a declarat ca pietele financiare incep sa-si revina, citeaza Curierul National.

O parte din malul lacului Baneasa, in apropiere de Herastrau, ar putea fi ocupata de cinci cladiri de locuinte construite direct pe spatiul verde. Beneficiarii nu au obtinut inca toate documentele legale pentru a putea incepe constructia, insa sunt pe drumul cel bun. Ei au obtinut deja avizul de urbanism care sta la baza elaborarii Planului Urbanistic Zonal (PUZ). Edilii se apara spunand ca pe zona verde nu se vor construi blocuri, dupa ce s-a aflat de planurile respective.

Traficul, transportul public si spatiile verzi sunt cele trei teme grele care se regasesc in programele principalilor actori inscrisi in cursa pentru postul de edil al Bucurestilor - independentul Sorin Oprescu, democrat-liberalul Vasile Blaga, liberalul Ludovic Orban, social-democratul Cristian Diaconescu. Chiar daca au viziuni oarecum diferite in privinta decongestionarii circulatiei in Capitala, toti cei mentionati trateaza acest subiect ca pe o prioritate. Ei au insa si proiecte interesante care ii individualizeaza, alaturi de propuneri aberante, titreaza Ziua.
Publicat Marti, 27 Mai 2008 - 08:33
Cuvinte cheie: apartament, internet, amenda, functionar, BBC, salvgardare, baneasa, candidat | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Duminica, 22 Iulie
EURO = 4.6562 lei | DOLAR = 3.9954 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours