Bucurestiul restantier la locuinte

Bucurestiul ocupa, alaturi de Kiev, Sofia si Vilnius, un loc fruntas intr-un top realizat in functie de nevoia de locuinte, se afirma intr-un raport al companiei de consultanta rezidentiala REAS din Polonia, care analizeaza pietele imobiliare din Europa Centrala si de Est. Stocul existent in prezent este considerat subdimensionat raportat la necesitatile pietei, titreaza Cotidianul.

Cel mai puternic om al planetei, George W. Bush, si sotia sa Laura se vor afla pentru a doua oara in Romania. Aeronava speciala Air Force One va ateriza in aceasta seara la Bucuresti, noteaza Evenimentul Zilei.

Agitatie pe scena politica in ultimele luni, partidele au dat din colt in colt pentru a-si angaja consultanti politici de renume, in speranta ca le vor creste sansele electorale. Prima problema, piata de consultanta politica este abia la inceput in Romania, oferta fiind destul de mica, scrie Gandul.

Noua formula de calcul a taxei auto a fost adoptata, ieri, in govern. Proiectul va fi supus dezbaterii publice inainte de a fi aprobat prin ordonanta de urgenta, anunta Adevarul. Taxa de prima inmatriculare, transformata intre timp in taxa de poluare auto, a ajuns la forma finala, acceptata si de Comisia Europeana.

Secretarul general NATO, Jaap de Hoop Scheffer, declara pentru "Romania libera", inaintea inceperii summitului de la Bucuresti, ca spera ca Alianta sa se extinda cu inca trei state: Croatia, Albania si Macedonia. Deocamdata, situatia este neclara din cauza disensiunilor dintre Grecia si Macedonia, iar cei 26 de membri ai NATO nu impartasesc un punct de vedere comun, titreaza Romania Libera.

In Dacia 1310 lovita duminica de Basescu se afla un ofiter de informatii care executa o misiune in zona Cismigiu. Accidentul a compromis operatiunea si l-a deconspirat pe sereist, noteaza Ziua.

In cei cinci ani de cand a aderat la NATO, Romania a atras investitii straine in valoare totala de 28,1 mld. euro, adica o medie de 5,6 mld. euro pe an, consemneaza Ziarul Financiar. Media anuala este de opt ori mai mare fata de perioada 1991-2002, adica inainte de intrarea in Organizatie - atunci, Romania a atras in total 8,5 mld. euro, adica o medie de 708 mil. euro pe an.

Aceeasi Capitala in haine noi! Floricele colorate, spatii verzi reamenajate, indicatoare de orientare, curatenie pe bune, steaguri fluturande, politisti care au capatat parca mai mult suflu in intersectii. Nu, nu se turneaza un film. E vorba pur si simplu de Summit-ul NATO, scrie Jurnalul National.

Guvernul a discutat ieri pozitia Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, care a declarat la finele saptamanii trecute la Suceava ca exista posibilitatea ca majorarea pensiilor prevazuta pentru data de 1 ianuarie 2009 sa fie devansata, in functie de resursele bugetare, informeaza Curierul National.

Ministrul MAE, Adrian Cioroianu, pune 'gafele neprotocolare' pe care, chipurile, le-ar fi comis, pe seama sotului deputatei PD-L Raluca Turcan, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Valeriu Turcan. Cioroianu insinueaza ca subalternul lui Traian Basescu le-a servit ziaristilor astfel de subiecte pentru a-l discredita, titreaza Libertatea.
Publicat Marti, 1 Aprilie 2008 - 08:37
Cuvinte cheie: locuinte, Bush, summit, protest, taxa auto, Cioroianu, consultant, pensie, NATO, accident, investitie | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Luni, 16 Iulie
EURO = 4.6589 lei | DOLAR = 4.0064 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours