Bogdan Chirieac a demisionat

Bogdan Chirieac a demisionat din functia de senior-editor al cotidianului "Gandul", a anuntat Cristian Tudor Popescu, directorul ziarului si presedinte al Clubului Roman de Presa, citat de Romania Libera. Demisia vine ca urmare a dezvaluirilor legate de contractele sale, incheiate fara licitatie, cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS), C.T. Popescu ii luase initial apararea lui Bogdan Chirieac, considerand ca ziaristul nu s-ar afla in conflict de interese.

Investitorii straini contribuie la reducerea deficitului comercial al Romaniei, tinand cont ca in 2006 exporturile realizate de firmele straine au reprezentat 72% din totalul exporturilor, in timp ce importurile au avut o pondere de doar 59% din total, arata un studiu realizat de Banca Nationala a Romaniei (BNR) si Institutul National de Statistica (INS), informeaza Cristi Moga si Roxana Pricop in Ziarul Financiar.

La primul miting electoral, presedintele Traian Basescu s-a plans ieri, la Iasi, ca este impiedicat de "oligarhi" sa-si popularizeze varianta de vot unino-minal pe care a propus-o la referendum, titreaza Evenimentul Zilei. Prezent la lansarea oficiala a candidatilor PLD pentru Parlamentul European, Basescu a invocat aparitia unui "baraj informativ" prin care i s-ar boicota referendumul.

Bucurestiul va fi, in aprilie 2008, cel mai bine pazita capitala din lume, cu prilejul organizarii Summitului NATO. Cel mai important lider politic al lumii, George W. Bush, are asigurat tot confortul necesar pentru a se simti bine la noi, el urmand sa fie instalat in biroul de la Senat al lui Nicolae Vacaroiu, titreaza Libertatea.

Pana in prezent, peste 1,8 milioane de participanti au aderat la un fond de pensii administrat privat, ceea ce reprezinta peste jumatate din numarul total de participanti, a declarat presedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, Mircea Oancea, citat in Curierul National de Adina Vlad.

Notiunea de "Politie politica" este vehiculata atat de des, incat a intrat in banalul cotidian ca o institutie. Desi nici un document oficial nu recunoaste existenta acesteia, acte de urmarire a adversarilor politici, de procurare sau de fabricare de probe in dosare ce urmaresc infundarea si compromiterea lor sunt la ordinea zilei, titreaza in Jurnalul National Gabi Golea.

Pentru a flutura tricolorul si a tine un discurs de nici 25 de minute la tribuna Partidului Liberal Democrat, presedintele Traian Basescu a parcurs ieri tur-retur, pe calea aerului, distanta care separa Capitala de Iasi, relateaza Gandul.

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura a achizitionat 195 de ATV-uri la un pret aproape dublu fata de cel din piata. Firma castigatoare a mai fost implicata intr-o licitatie "cu cantec" organizata de Jandarmerie, informeaza Cotidianul.

Romania incearca sa-si relanseze relatiile economice si politice cu o tara care detine pozitia-cheie in nordul Africii. Egiptul ar putea fi, pentru tara noastra, puntea de legatura cu Orientul Mijlociu, scrie Alina Anghel in Adevarul. Cele mai cunoscute produse romanesti in Egipt au ramas tractoarele, mult apre¬ciate in orice colt al Egiptului, si produsele farmaceutice Ana Aslan, ravnite de egiptence.

Puterea de la Roma, adica ministrii italieni impreuna cu primarul Romei, Walter Veltroni, seful principalului partid de guvernamant "Democratici", succesor al Partidului Comunist Italian, au declansat o veritabila campanie anti-romaneasca, titreaza Ziua. Intai, au dat declaratii care au inflamat presa, iar apoi, profitand ca principalul suspect in uciderea Giovannei Regiani este romanul Romulus Mailat, au emis un decret de expulzare destinat clar cetatenilor romani.
Publicat Luni, 12 Noiembrie 2007 - 08:29
Cuvinte cheie: Chirieac, Basescu, investitor, summit, pensie, securist, PLD, ATV, tractor, antiromani | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Joi, 21 Iunie
EURO = 4.6695 lei | DOLAR = 4.0518 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours