Ata si ac pentru constructia digurilor

Bariera subacvatica creata de autoritati pentru a impiedica eroziunea plajelor in zona sudica a Litoralului este creata din saci de nisip cusuti cu ata de croitorie. Investitia, care a costat statul roman peste doua milioane de euro, se destrama, scrie Ziua.

Lideri ai PNL si PSD au anuntat public, ieri, pentru prima data ca exista posibilitatea unei guvernari comune dupa alegerile viitoare. Invitati, ieri, la Realitatea TV, vicepresedintele liberal Crin Antonescu si liderul deputatilor pesedisti Viorel Hrebenciuc au admis ca este probabil ca ambele partide sa se regaseasca la putere dupa scrutinul parlamentar, informeaza Gandul.

Romania este tara sursa, de destinatie si de tranzit pentru traficul de fiinte umane in scopul exploatarii sexuale si muncii fortate, se arata intr-un raport al Departamentului de Stat American, citat in Evenimentul Zilei. Dintre cele 170 de tari la care face referire raportul citat, 153 sunt evaluate si grupate pe trei niveluri, restul de 17 fiind considerate cazuri speciale, din cauza informatiilor insuficiente despre acestea.

Compania britanica Virgin Media a gasit o modalitate inedita de a reprezenta Romania.Turnul Eiffel in cazul Frantei, un cartier vestit in cazul Olandei, Colosseumul in cazul Italiei si un grup de barbati cu burti mari si lanturi imense in cazul Romaniei sunt imaginile folosite in spoturi de prezentare a echipelor care participa la Euro 2008, difuzate pe site-ul Virgin Media, anunta Adevarul.

Dupa patru zile de mitinguri care s-au lasat cu valuri de injuraturi si cafteala, penelistii Sintesteni au ramas fara "obiectu' muncii", fiind satisfacuti de decizia BEC. Acum petrec. Evident, cu primaru'n frunte. Adica fostul primar, care tocmai pierduse alegerile, dar mai are o sansa in fata pedelistului Florin Niculae, consemneaza Jurnalul National.

In castigarea cursei pentru Primaria Generala a Capitalei, dintre candidatul independent Sorin Oprescu si democrat-liberalul Vasile Blaga, un cuvant important de spus il va avea sprijinul pe care cei doi il vor primi de la celelalte formatiuni politice, relateaza Curierul National.

Presedintele Traian Basescu a participat ieri la sedinta de constituire a Comisiei de analiza a regimului politic si constitutional romanesc. Comisia este condusa de profesorul Ioan Stanomir, doctor in drept constitutional la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii Bucuresti, relateaza Curentul.

Sute de studenti de la universitatea Transilvania din Brasov sunt folositi de profesorul Claudiu Coman pentru propria firma de sondaj, SOPRAD Group, si au lucrat inclusiv pentru candidatura sa la consiliul judetean, dupa cum sustin o parte dintre tineri, titreaza Romania libera.

Grupul Tiriac Holdings, controlat de miliardarul Ion Tiriac, unul dintre cei mai bogati romani, cu activitati in domenii precum cel auto, imobiliar si aerian, ar putea ajunge anul acesta la o cifra de afaceri de 2,2 mld. Euro, cu 37,5% mai mult comparativ cu nivelul de 1,6 mld. euro raportat anul trecut, informeaza Ziarul Financiar.

Regele Mihai I de Romania s-a intors oficial la castelul Peles, dupa o absenta de 60 de ani, dupa ce a fost alungat din tara de regimul comunist, titreaza Libertatea. Pelesul, care e ctitoria familie regale de Hohenzollern, din care face parte si Mihai I, a fost retrocedat Casei Regale, dar aceasta a dorit ca edificiul sa ramana in continuare muzeu.
Publicat Vineri, 6 Iunie 2008 - 08:41
Cuvinte cheie: Romania | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Sambata, 21 Iulie
EURO = 4.6562 lei | DOLAR = 3.9954 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours