Amenda usturatoare pentru producatorii medicamentelor pentru diabetici

Consiliul Concurentei va da a doua cea mai mare amenda din istoria sa, de 22,6 mil. euro pe piata medicamentelor, unui producator si celor mai mari distribuitori, pentru ca s-au inteles cu privire la impartirea portofoliului de produse pentru diabet, noteaza Ziarul Financiar.

Acuzati ca finanteaza diverse proiecte care au legatura cu anumite grupuri de interese, oficialii Ministerului Culturii si Cultelor demonstreaza pe zi ce trece ca nu au teama de lege atunci cand gestioneaza fara scrupule banul public, relateaza Curentul.

Sindicatele feroviarilor s-au tinut de cuvant si, la 7 fix, au blocat 417 trenuri; 221 au fost oprite pe parcurs, iar celelalte au ramas in gari. Greva de avertisment a durat doua ore. In Gara de Nord, numarul calatorilor surprinsi de blocada trenurilor a fost depasit lejer de numarul jurnalistilor, anunta Romania Libera.

Anul trecut, companiile de asigurari au platit daune mai mari decit valoarea primelor incasate din asigurarea creditelor de nevoi personale, consemneaza Cotidianul. Datele preliminare de la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) pentru 2007 arata ca volumul primelor subscrise pe piata asigurarilor generale a fost de 5,73 miliarde de lei, dintre care 6,9% au reprezentat asigurarile de credite, adica 395,37 milioane de lei.

Guvernul a stabilit ca alegerile locale vor avea loc pe 1 si 15 iunie. Al doilea tur de scrutin se suprapune astfel cu Campionatul European, titreaza Evenimentul Zilei.

Instanta suprema a decis la inceputul acestui an acordarea de daune materiale si morale pentru Lucian Orasel, incarcerat timp de opt ani in perioada comunista. Profesorul dr. Lucian Orasel a castigat la Curtea Suprema 500.000 de euro daune morale pentru cei opt ani de temnita facuti in Romania comunista, relateaza Adevarul.

Alegerile pentru Mitropolia Moldovei desfasurate in prima zi a lucrarilor Sfantului Sinod, de la Palatul Patriarhiei, s-au incheiat cu o surpriza de proportii, scrie Ziua. Capii Bisericii Ortodoxe Romane l-au ales mitropolit al Moldovei pe IPS Teofan.

Evolutionism versus creationism este noul conflict "la moda" in Romania, dupa ce a fost intens dezbatut in Uniunea Europeana. Proteste de strada, scrisori deschise catre ministrul Educatiei, opinii exprimate liber pe internet si tot arsenalul de metode de a starni furtuna in paharul cu apa. Asta pentru ca ar exista un conflict intre studiul religiei si al teoriei darwiniste in scoli, titreaza Jurnalul National.

Inceputul acestui an anunta scumpiri la pretul gazelor naturale cu un procent peste 6, dar sub 10. Acest lucru nu a intarziat sa apara, cea mai recenta crestere a pretului la gaze, cu 8,5%, avand loc la 1 februarie, informeaza Curierul National.

Europa se afla intr-o criza alimentara fara precedent. Mancarea se scumpeste pe zi ce trece, atat din cauza climei, cat si a extinderii culturilor de biodiesel in defavoarea cerealelor, anunta Gardianul. Tarile din vestul Europei si-au crescut importurile de cereale din Brazilia, dar aceasta solutie nu va mai putea fi aplicata.
Publicat Joi, 6 Martie 2008 - 08:48
Cuvinte cheie: diabet, Iorgulescu, greva, asigurari, alegeri, despagubire, gaze, criza alimentara | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Vineri, 20 Iulie
EURO = 4.6562 lei | DOLAR = 3.9954 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours