Studentii pot accesa credite pentru studii incepand cu 2009 in timp ce MBA Asebuss ii invata pe tinerii romani cum sa faca singuri bani

Credite pentru studenti, rambursate după facultate."Studentii romani vor putea obtine credite de studiu, prin intermediul unei agentii care va fi functionala din 2009, a anuntat joi Ministerul Educatiei.Agentia, care va avea filiale in universitati, se va ocupa de problemele legate de creditare si garantare, precum si de conditiile de rambursare a creditelor. Banii imprumutati ar trebui returnati agentiei abia dupa finalizarea studiilor si gasirea unui loc de munca, potrivit ministrului Educatiei, Cristian Adomnitei", informeaza Cotidianul.

 Mailat se disculpa in sala de judecata. "Dupa 11 luni de inchisoare, Mailat apare total schimbat in fata judecatorilor italieni.Procesul lui Nicolae Romulus Mailat, 25 de ani, romanul acuzat de uciderea Giovannei Reggiani, 47 de ani, a inceput ieri in buncarul inchisorii Rebibbia din Roma", scrie Adevarul.

Prima promotie de Executive MBA romani. "71 de manageri si antreprenori romani au primit, joi, diplomele de „manageri globali“, dupa doi ani de Executive MBA la Asebuss. O saptamana au invatat dupa reguli americane.Majoritatea celor care au anvatat, timp de trei ani, cum sa devina manageri in cadrul MBA-ului romano-american Asebuss sunt deja sefi la locurile lor de munc", titreaza Cotidianul.

Uninominalul, pe linia de plutire, dar fara garantii. "Calendarul electoral nu a fost suspendat, dar legalitatea delimitarii colegiilor se va stabili cu doua saptamani inainte de alegeri.Alegerile pe baza votului uninominal au trecut ieri un prim hop in justitie, dupa ce judecatorii Curtii de Apel au decis sa nu suspende efectele hotararii de guvern privind delimitarea colegiilor uninominale, pe perioada cat instanta are de analizat legalitatea acestui act normativ", informeaza Evenimentul Zilei.

„Azil politic“ in Ambasada Romaniei de la Chisinau. "Copiii unui fost consilier al lui Vladimir Voronin, cetateni romani, s-au refugiat in Ambasada Romaniei de la Chisinau. Moldovenii sustin ca acestia sunt infractori.Dupa ce au acuzat autoritatile din Republica Moldova de abuz politienesc pe motive politice, Roman si Adrian Mocanu cer protectia statului roman", titreaza Adevarul.

Comitetul Olimpic se plange de conditiile de pregatire pentru JO 2012. "Conducerea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman s-a reunit la mijlocul acestei saptamani intr-o sedinta a Comitetului Executiv. S-au analizat perspectivele care exista pentru sportul romanesc in anii urmatori, iar concluzia a fost una alarmista, sintetizata de Marcel Popescu, inca presedintele clubului Dinamo: “Este infern”, scrie Gardianul.

Udrea, de la mop la MTV.
"Dupa ce a aratat ca face treburi obisnuite, blonda de la PDL prezinta si stiri muzicale la televizor.Dupa ce a dat cu mopul si a tricotat in direct, la TV, Elena Udrea prezinta stirile muzicale la MTV, in aceasta seara, de la ora 21.30, cand postul de televiziune lanseaza rubrica „Best Of MTV News“, informeaza Evenimentul Zilei.

Turneu Beethoven cu interpreti incaltati in bascheti."De astazi, in 23 de orase din tara, muzicienii din grupul Piano Trio vor sustine recitaluri si concerte sub semnul muzicii lui Beethoven.Un grup de trei artisti celebri au organizat un turneu cu recitaluri si concerte de muzică clasica, intre 26 septembrie si 5 decembrie", scrie Adevarul.

Publicat Vineri, 26 Septembrie 2008 - 08:25
Cuvinte cheie: Credite studenti, Mailat, MBA Asebuss, uninominal, azil politic, Chisinau, Comitetul Olimpic, Elena Udrea, MTV, Piano Trio | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.
toate analizele
 
Curs valutar: Vineri, 20 Iulie
EURO = 4.6562 lei | DOLAR = 3.9954 lei
Vremea:
Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Store Hours